Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste honderd orders online via E-Fleet

's-Hertogenbosch, 23 maart 2001

GE Capital Aro Lease plaatst eerste 100 orders online via E-Fleet

Het derde kwartaal van 2000 lanceerde GE Capital Aro Lease als eerste leasemaatschappij in Nederland een Real Time Online Leasing tool, E-Fleet. Nu, het eerste kwartaal van 2001 zit er bijna op, zijn inmiddels ruim 100 orders online geplaatst. Een mooier bewijs van de succesformule bestaat niet!

E-Fleet is momenteel opgebouwd uit een viertal modules: Creatie Offerte (iedereen kan vrijblijvend een offerte berekenen met gewenste criteria), Overzicht Wagenpark (in één oogopslag is o.a. duidelijk hoeveel orders er uitstaan of juist binnenkort zullen uitlopen), Management Rapportages (op ieder tijdstip kunnen er rapportages van bijvoorbeeld brandstof of schade worden opgevraagd) en de Berijders Module (geeft de berijders, indien gewenst, zelf de gelegenheid te calculeren, adreswijzigingen door te geven of online schades te melden).

Het aantal klanten en prospects dat gebruik maakt van E-Fleet neemt dagelijks toe. Waar in beginsel met name offertes werden vervaardigd, wordt nu ook frequenter de stap genomen om de daadwerkelijke order online te plaatsen. Gemiddeld wordt 1 op de drie opgeslagen offertes omgezet in een order. Het gebruik van E-Fleet is ook ten opzichte van 2000 met 300% toegenomen (zowel wat betreft offertes als orders)!

Vanzelfsprekend wordt veelvuldig contact onderhouden met de E-Fleet klanten om te bekijken waar zowel de kwaliteiten als de verbeterpunten zich bevinden. GE Capital Aro Lease zoekt naar continuïteit met haar relaties, on- en offline. Enkele vragen werden aan ervaren E-Fleet gebruikers voorgelegd.

Als meest prettige ervaring van E-Fleet kwam naar voren: "Het op elk gewenst moment een offerte vervaardigen en een volledig en actueel overzicht van het wagenpark.".
Het beste onderdeel is inmiddels het online bestellen geworden, de acceptatiegraad is aanzienlijk verhoogd.

Vanzelfsprekend wordt continue gezocht naar verdere optimalisering van het Real Time Online Leasing binnen GE Capital Aro Lease. U wordt op de hoogte gehouden!


-ACHTERGRONDINFORMATIE -

GE Capital Aro Lease is onderdeel van GE Capital Fleet Services (behorend tot General Electric), 's werelds grootste onderneming op het gebied van autoleasing en wagenparkbeheer. Het bedrijf heeft meer dan 1.300.000 auto's en trucks onder contract in Noord-Amerika, Europa, Australië en Japan. In Europa beschikt GE Capital Fleet Services over 1300 medewerkers en een wagenpark van circa 350.000 auto's. Het bedrijf is actief in 27 verschillende Europese landen.

GE Capital Aro Lease heeft vestigingen in 's-Hertogenbosch en Amsterdam met een team van ruim tachtig mensen. Met een wagenpark van ruim 13.000 voertuigen is de organisatie een belangrijke top 10 speler op de Nederlandse markt.

De kracht van de onderneming zit in de sterk modulaire productopbouw die leidt tot een grote mate van flexibiliteit. Openheid vormt een essentieel onderdeel van de bedrijfsfilosofie. GE Capital is bankonafhankelijk, draagt de AAA-rating en het prestigieuze Six Sigma kwaliteitskenmerk. E-commerce is een belangrijke pijler binnen de organisatie. Onder de naam E-Fleet biedt GE Capital Aro Lease Real Time Online Leasing aan: www.gecal.nl .

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:
GE Capital Aro Lease
Hellen van Hoek
Manager Marketing & Communications
Tel: (073) 6407 483 / Fax: (073) 6407 477
E-mail: Hellen.vanhoek@fleet.gecapital.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie