Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Outsourcing meer dan alleen dienstverlening

Datum nieuwsfeit: 26-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Outsourcing meer dan alleen dienstverlening

Heliview Marketingservice BV heeft een onderzoek uitgevoerd naar de ontwikkelingen omtrent Outsourcing. Hieruit kwam naar voren dat de tevredenheid met de verleende service afhankelijk blijkt te zijn van de match tussen gerealiseerde kwaliteit en vooraf gemaakte afspraken.

Uit de resultaten van de Services-meting uit de ICT MonitorTM van Heliview blijken de verwachtingen omtrent het uitbesteden van automatiseringsonderdelen redelijk stabiel. Alhoewel de automatiseringskennis van organisaties toeneemt, blijkt de interne kennis, vanwege de elkaar snel opvolgende ontwikkelingen, moeilijk up-to-date te houden. Tevens zijn bepaalde processen dermate complex dat specialistische, externe kennis is vereist.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie