Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Zuid: district Sittard

Datum nieuwsfeit: 26-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 26-03-2001 Persberichten district Sittard (H.P. 12.39) Maandag, 26 maart 2001.

Geleen, inbraak en brandstichting in modewinkel: Zondagavond 25 maart 2001 heeft in een modewinkel gevestigd aan de Salmstraat te Geleen een inbraak gevolgd door een brandstichting plaatsgevonden.
Brandweer en politie werden zondagavond omstreeks 22.40 uur na een brandalarm naar een leegstaand pand in de Salmstraat gedirigeerd waarin een modezaak gevestigd was geweest. Bij onderzoek is gebleken dat de toegangsdeur van de betreffende winkel opengebroken was en er een gordijn van een van de pashokjes in brand was gestoken hetgeen gepaard ging met een behoorlijke rookontwikkeling. De brandweer had het brandje snel geblust waarna het pand gelucht werd. De schade bleef gelukkig beperkt. In het pand werd verder niemand aangetroffen. Wie verantwoordelijk is geweest voor de brandstichting is onbekend gebleven.

Geleen, inbraak in tankstation:
Maandagmorgen 26 maart 2001 omstreeks 03.15 uur heeft een inbraak plaatsgevonden in een tankstation gevestigd aan de Elsenburglaan in Geleen. De dader heeft met een trottoirtegel een ruit in de toegangsdeur ingegooid waarna hij de toegang tot het tankstation kreeg. In het bedrijf werd daarna een tweede deur vernield doch deze ging niet open en kon de inbreker niet verder komen waardoor het bij een poging bleef. Er werd uit het bedrijf niets ontvreemd. De beheerder heeft van de inbraak aangifte gedaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie