Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 26-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 26-03-2001
1e Persbericht 26 maart 2001


Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Roodlichtcontrole
Maandagochtend is tussen 7.45 en 8.30 uur een roodlichtcontrole gehouden op de Bayeuxlaan. Hierbij werden 13 automobilisten bekeurd voor het negeren van het rode verkeerslicht.

Eindhoven: Bedreiging
Op de Johannesburgstraat is maandagochtend om 2.15 uur een 31-jarige man zonder vaste woon- en/of verblijfplaats onder hevig verzet aangehouden. De verdachte had kort daarvoor op de Johannesburgstraat ruzie met zijn 26-jarige Eindhovense broer. Hierbij liep hij schreeuwend over straat. De politie kwam ter plaatse en maande de verdachte om rustig te blijven. De verdachte bedreigde hierop de politie met de dood en werd aangehouden. Terwijl de verdachte overgebracht werd naar het hoofdbureau reageerde hij erg agressief. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Verdachte mishandeling aangehouden
Op het politiebureau aan de Ruysdaelbaan is zondagochtend om 9.45 uur een tweede verdachte, een 21-jarige Eindhovenaar, aangehouden met betrekking tot de mishandeling van een 23-jarige Eindhovenaar op de Tafelbergstraat afgelopen zaterdagochtend. In een woning in de Bloemfonteinstraat is zaterdagochtend om 2.00 uur reeds een 18-jarige verdachte man uit Eindhoven aangehouden. Het slachtoffer verklaard zaterdagochtend rond 1.15 uur door twee jongens te zijn mishandeld. Hierbij werd hij in zijn rug gestoken en voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Beide verdachten zijn voor verder onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Man slapend op bank aangetroffen
In een flatgebouw aan de Boschdijk is zondagavond rond 23.50 uur een 33-jarige man zonder vaste woon- en/of verblijfplaats aangehouden. De verdachte lag op een bank te slapen in de kelderruimte. De verdachte is binnengekomen door een ruit van de toegangsdeur te vernielen. Hij is overgebracht is ingesloten op het hoofdbureau van de politie.

Eindhoven: Verdachte van overval aangehouden
Op de Gounodlaan is maandagochtend rond 2.30 uur een 18-jarige man uit Helmond aangehouden. Hij wordt verdacht van het overvallen van een 23-jarige man in zijn woning op de Ruisvoornstraat in Helmond op zondagavond rond 23.13 uur. Het slachtoffer opende de deur bij het horen van de deurbel. Hierop werd hij door een dader met een bivakmuts op geslagen en viel hij achterover op de grond. Vervolgens werd zijn mond gesnoerd met een sjaal, werd hij in een wurgklem gehouden en opgesloten in de badkamer. De twee daders doorzochten het huis en vluchtten met een CD-I speler, een spelletjescomputer, een minidisk, een mobiele en een vaste telefoon en een geldbedrag van 60 gulden. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

Valkenswaard: Verdachte van autodiefstal aangehouden Op de Leenderweg is zondagavond om 20.00 uur een 37-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man wordt verdacht van het stelen van een bestelauto in de nacht van zaterdag op zondag. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

Valkenswaard: Verdachten aangehouden
Op de Norbertusdreef zijn maandagochtend rond 1.30 uur een 35-jarige automobilist en zijn 33-jarige bijrijder aangehouden. Beiden komen uit Valkenswaard en worden verdacht van het bedreigen van de 42-jarige eigenaar van een horecagelegenheid aan de Bergstraat eerder die ochtend. De twee verdachten zaten aan de bar en werden om een nog onbekende reden kwaad. De eigenaar werd bedreigd met een kapot geslagen bierglas, een stuk asbak en een mes. Hierop zijn de mannen weggereden. Ze konden op de Norbertusdreef staande gehouden worden. Verder onderzoek wees uit dat de 35-jarige automobilist een slok te veel op had. Een ademanalyse gaf namelijk een promillage van 1,25 weer. Beide verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie