Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inventarisatie lacunes in huisartsgeneeskundige kennis

Datum nieuwsfeit: 26-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Inventarisatie lacunes in huisartsgeneeskundige kennis nu beschikbaar

23 maart 2001 , verzorgd door Marjolein Tasche

De inventarisatie van lacunes in de huisartsgeneeskundige kennis waarop de huidige 71 NHG-Standaarden zijn gebaseerd, is vanaf vandaag te downloaden van onze website.
Doel van deze inventarisatie is het leveren van input voor onderzoeksvragen en onderzoeksprioriteiten.

Voor meer inhoudelijke informatie over de totstandkoming van de inventarisatie verwijzen wij u graag naar het maartnummer van Huisarts & Wetenschap, bladzijde 91 tot en met 94.

Indien u de database wilt downloaden, kunt u onderstaande link volgen. De database is opgemaakt in Access. Het is mogelijk selecties te maken en rapporten uit te printen. Hiertoe moet u de queries (selecties) definiëren. Indien u niet vertrouwd bent met dit programma kan het NHG de gewenste selectie voor u samenstellen en die als een Word document naar u sturen. Formuleer uw verzoek en zend het per e-mail naar ons: renw@nhg-nl.org

De database is dynamisch; met het updaten van kennis voor de standaarden zullen ook de lacunes zich aanpassen. Binnenkort zal ook een werkveld aan iedere record worden toegevoegd: hier vindt u gegevens over de actuele status van onderzoek op het betreffende gebied en/of van update van die standaard. Wij raden u aan om telkens de bijgewerkte versie van de database via het internet te gebruiken.

Het op internet toegankelijk maken van de database is nieuw voor ons. Wij staan open voor opmerkingen en suggesties. Ook opmerkingen over de inhoud van de records of gegevens over lopend wetenschappelijk onderzoek zijn van harte welkom. U kunt die zenden naar de afdeling Richtlijnontwikkeling en Wetenschapsbeleid van het NHG: renw@nhg-nl.org.

Laatste update van de database: 26 maart 2001
Zie ook : Inventarisatie lacunes in huisartsgeneeskundige kennis

Ga naar : Nieuwspagina van het NHG
Volgend artikel : NHG blijft EVS stand alone onderhouden

© copyright NHG 2001 home . index . email/adres . Artsennet

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie