Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Website VHB formeel in werking tijdens jaarvergadering

Datum nieuwsfeit: 26-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Website VHB

Tijdens de Jaarvergadering van de Vereniging Huurdersbelangen (VHB) op 26 maart 2001 zal de website van de VHB formeel in werking worden gesteld. Op de site die nu is ontwikkeld wordt vooral veel aandacht besteed aan de werkzaamheden die de VHB verricht.

In de komende tijd zal de website worden uitgebreid met de onderwerpen huurrecht en huursubsidie. Dit betekent dat de huurders op een eenvoudige wijze kunnen zien wat hun rechten en plichten zijn. Ook kunnen zij dan een berekening laten maken, zodat ze kunnen zien of ze recht hebben op huursubsidie en op welk bedrag.

Suggesties van huurderscommissies en huurders voor aanpassingen en eventuele verbeteringen van de site zijn welkom.

Ondanks het feit dat we nog weinig publiciteit hebben gegeven aan het bestaan van onze website, hebben diverse organisaties ons al weten te vinden.

U kunt de website van de VHB nu al vinden:htttp://www.vereniginghuurdersbelangen.nl ons E-mail adres is als volgt: (info@vereniginghuurdersbelangen.nl)

Voor meer informatie kunt u terecht bij de Vereniging Huurdersbelangen, Nieuwstraat 11, 3811 JX Amersfoort, tel: 033-4653164.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie