Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Definitieve samenstelling Nederlands Davis Cup Team

Datum nieuwsfeit: 26-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: (knltb@knltb.nl)
Homepage: www.knltb.nl

Amersfoort: 26 maart 2001

Definitieve samenstelling Levob Nederlands Davis Cup Team

Captain Tjerk Bogtstra heeft de definitieve samenstelling van het Levob Nederlands Davis Cup Team bekendgemaakt voor de wedstrijd tegen Duitsland. Het team bestaat uit Paul Haarhuis, Sjeng Schalken, Jan Siemerink en Raemon Sluiter. Zij zullen het op de Supreme Court-baan in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch opnemen tegen het Duitse team. De ontmoeting vindt plaats op 6, 7 en 8 april.

Richard Krajicek maakt geen deel uit van het team. Tjerk Bogtstra: "In Miami is gebleken dat Richard nog niet is hersteld van de slepende blessure aan zijn elleboog. Met name voor hemzelf is dat heel vervelend; hij had graag gespeeld in ´s-Hertogenbosch. Dat neemt niet weg dat ik alle vertrouwen heb in het team zoals dat er nu uitziet. Tegen Spanje hebben de spelers laten zien tot welke prestaties ze in staat zijn."

Voor de ontmoeting tegen Duitsland zijn voor vrijdag nog 500 en voor zaterdag en zondag nog 1500 kaarten beschikbaar. Deze zijn te verkrijgen via Ticketbox, 0900-9393 (75 ctpm).


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie