Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking Koninklijke Onderscheiding in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 26-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Persbericht: 26 maart 2001

Uitreiking Koninklijke Onderscheiding

De heer L.H.J. Withoos, geboren op 11 september 1929 te Eindhoven en wonende Maria van Bourgondiëlaan 642, te Eindhoven.

is benoemd

tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De heer Withoos heeft zich als penningmeester langdurig verdienstelijk gemaakt voor de Stichting Hagenkamp. De stichting Hagenkamp beheer en exploiteert een gebouw, dat ruimte biedt aan o.a. clubs en verenigingen ten behoeve van maatschappelijke, recreatieve en culturele doeleinden.
Voorts is de heer Withoos actief als penningmeester bij dagactiviteiten Eindhoven en omstreken, groep "Het Struikske". "Het Struikske" heeft als doel dagopvang te bieden aan mensen met een verstandelijke handicap, om op deze wijze vereenzaming tegen te gaan.

Voorafgaand aan de bestuursvergadering van de Stichting Hagenkamp in gemeenschapshuis Hagenkamp, Maria van Bourgondiëlaan 6 te Eindhoven, op 26 maart a.s. aanvang 20.00 uur zal loco-burgemeester ir. R. Bun de onderscheiding aan de heer Withoos uitreiken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie