Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internatio-Müller ontvangt opdrachten auto-industrie Europa

Datum nieuwsfeit: 27-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Internatio-Müller N.V.
Zoek soortgelijke berichten
Internatio-Müller N.V.

Rotterdam, 27 maart 2001

Internatio-Müller ontvangt voor 50 miljoen Euro aan opdrachten van Europese auto-industrie

Imtech, de divisie Techniek van het beursgenoteerde Internatio-Müller N.V. heeft onlangs voor 50 miljoen Euro aan opdrachten ontvangen voor technische oplossingen in de Europese auto-industrie.

Voor Audi verzorgt ROM, de Duitse System Integrator van Imtech, de complete lucht- , klimaat- en hittetechnologie, alsmede de beveiliging in twee nieuwe montagehallen van Audi in Ingolstadt, waar per dag
1.400 modellen van de nieuwe Audi A-4 geproduceerd worden. Tot het dienstenpakket van ROM voor de auto-industrie behoort ook het uitvoeren van geavanceerde motortesten. In opdracht van DaimlerChrysler in Stuttgart verzorgt ROM de complete testengineering van de motoren van Mercedes, die in diverse autotypen gebruikt worden. In 120 seconden per uitgevoerde test wordt middels een groot aantal meetindicatoren vastgesteld of deze motoren aan de hoge eisen van DaimlerChrysler voldoen.

Imtech Belgium Projects, de Belgische System Integrator van Imtech die gespecialiseerd is in elektrotechniek en industriële automatisering, verzorgt bij Volvo de productieautomatisering en robotisering van de Body Shop (automatische plaatwerkerij) voor de nieuwe Volvo V-70.

Imtech is System Integrator in informatie- en communicatietechnologie, industriële automatisering, systeemtechnologie en installatietechniek. Met circa 10.000 medewerkers realiseert Imtech een omzet van 1,3 miljard Euro.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie