Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Libertel-Vodafone: 10.000ste mobiele aansluiting overheid

Datum nieuwsfeit: 27-03-2001
Bron: Libertel
Zoek soortgelijke berichten

LIBERTEL-VODAFONE
http://www.libertel.nl

Libertel-Vodafone: 10.000ste mobiele aansluiting overheid

Maastricht, 27 maart 2001 . Nauwelijks negen maanden na de start heeft Libertel-Vodafone bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport de 10.000ste mobiele aansluiting verworven in het kader van de mantelovereenkomst OT2000 (OverheidsTelefonie 2000).

In het kader van dit ambitieuze project zullen uiteindelijk meer dan 250 overheidsinstanties hun mobiele netwerk uitbesteden aan twee door de overheid geselecteerde mobiele operators. Een daarvan is Libertel-Vodafone. Binnen tal van overheidsorganisaties, zoals de landelijke en regionale politiediensten, provincies, gemeenten, ministeries en waterschappen maken steeds meer mensen gebruik van mobiele telefonie. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie