Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 27-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 27-03-2001
1e Persbericht van 27 maart 2001


Berichten uit de regio

Eindhoven: Autobrand
Maandagavond rond 20.30 uur is brand gesticht in een geparkeerde auto aan de Poortakker. De auto brandde uit. Bij een andere auto die in de buurt stond werd een ruit ingegooid. De politie doet onderzoek naar beide feiten.

Veldhoven: Verkeersongeval
Een 59-jarige automobilist uit Gelsenkirchen is maandagavond omstreeks 21.10 uur, ernstig gewond geraakt bij een kop staart aanrijding op de A67. Het slachtoffer reed met hoge snelheid in de richting België toen hij een voor hem rijdende trekker met oplegger niet kon ontwijken en er aan de achterzijde tegenaan reed. De man is zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek naar de toedracht in.

Eindhoven: Openbare schennis
Op de Karel de Grotelaan is maandagavond omstreeks 21.15 uur schennis gepleegd ten overstaan van een 18-jarige Eindhovense vrouw. Een man van tussen de 20 en 40 jaar, 1.80 cm lang, slank postuur, licht getinte huid en kort donker haar, gekleed in een spijkerbroek en een wollen trui, stond met de broek op zijn knieën ter hoogte het belasting kantoor. Getuigen worden verzocht contact met de politie op te nemen.

Eindhoven: Drugsgebruiker aangehouden
Op de Groenewoudseweg is maandagavond om 22.00 uur een 28-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden. De man stond drugs te gebruiken. Bij controle bleek dat de hij in het bezit was van een busje traangas. De verdachte is voor onderzoek overgebracht naar het bureau. Daar bleek dat de verdachte nog ongeveer 1400 gulden aan boetes moest betalen. Omdat hij die niet kon betalen is hij ingesloten.

Nuenen: Alcoholcontrole
Maandagavond tussen 21.30 uur en 23.00 uur is er nabij de sportkantines op alcohol gecontroleerd. Van 10 bestuurders is een ademtest afgenomen. Geen van de bestuurders had teveel gedronken. Allen waren op de hoogte van de verscherpte controles nabij sportkantines.

Son: Eenzijdig ongeval
Een 36-jarige automobiliste uit Eindhoven is vanmorgen omstreeks 08.00 uur bij een eenzijdig ongeval gewond geraakt. Het slachtoffer reed met haar personenauto over de Ekkersweijer komende uit de richting van de Huizingalaan. Zij raakte door nog onbekende oorzaak, met haar rechtervoorwiel in de berm en sloeg, na een flinke stuurcorrectie, met haar auto over de kop en belandde in de rechts naast de weg gelegen greppel. De had enkele kneuzingen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie