Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rational en BEA ontwikkelen 'best practices'-raamwerk

Datum nieuwsfeit: 27-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rational en BEA ontwikkelen 'best practices'-raamwerk voor grotere ontwikkelproductiviteit

Schiphol-Rijk, 27 maart 2001 - Rational Software en BEA Systems annonceren een Rational Unified Process Add-in voor de BEA WebLogic Server 6.0, de toonaangevende, op Java-technologie gebaseerde applicatieserver voor het ontwikkelen en draaien van grote, bedrijfskritische e-business applicaties.

BEA WebLogic Server is een van de snelste en betrouwbaarste applicatieservers die als eerste de toepassing van de nieuwe Java 2 Enterprise Edition (J2EE) technologieën bood. Hierdoor kunnen ontwikkelaars oplossingen voor e-business nog sneller opleveren voor gebruik. Rational Unified Process is een 'best practices'-raamwerk, dat de productiviteit van softwareontwikkelteams vergroot.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie