Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 27-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van dinsdagmiddag
16:20 dinsdag 27 maart 2001

Roel Hallink, tel.: 06-51528156


* Aanrijding met letsel

ASSEN Op de kruising Haarweg met de afrit N33 heeft vanmorgen een aanrijding tussen twee personenautos plaatsgevonden. Een 45-jarige inwoonster van Hoogeveen reed over de N33 en nam de afrit Assen Zuid in de richting van de Haarweg. Een 34-jarige automobilist uit Annen reed over de Haarweg. Op de kruising kwamen ze elkaar tegen. De Hoogeveense steekt over, waarbij ze de automobilist uit Annen over het hoofd ziet en hem vol in de flank raakt. De Hoogeveense is door de brandweer uit haar auto gehaald en over gebracht naar het ziekenhuis. Ze heeft een heupfractuur opgelopen.


* Diefstal auto

ASSEN - Van een parkeerplaats aan de Ellen is afgelopen nacht een auto ontvreemd. De auto moet tussen maandagavond 23.00 uur en dinsdagmorgen 08.00 uur weggenomen zijn. Het betreft een Volkswagen Golf in een donkerblauw-metallic kleur.

MEPPEL Aan de Tulpenstraat is afgelopen nacht een auto ontvreemd. De eigenaar had de auto afgesloten. Het betreft een Mercedes Sprinter.


* Diefstal motor

HOOGEVEEN Vandaag werd aangifte gedaan van een gestolen motor. De motor was bevestigd aan een apparaat dat bij spoorbouw gebruikt word. Het apparaat zelf was ook beveiligd met een ketting en lag aan het spoor tussen het station en de oude Artolafabriek. De motor is netjes losgekoppeld en weggenomen. Het betreft een motor van het merk Honda. De schade wordt geschat op een paar duizend gulden.


* Diefstal uit auto

ASSEN Gistermiddag is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan het Dreuplein. Uit de auto een radardetector gestolen. Om binnen te kunnen komen, hebben de daders een ruit kapot gemaakt. De schade bedraagt enkele honderden guldens.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie