Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht heuvelrug: dieren door in tuin

Datum nieuwsfeit: 27-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-03-2001

Politiebericht Utrecht: district heuvelrug, 10.40 uur
Vrouw vindt dieren dood in tuin

LEERSUM Een 38-jarige vrouw uit Leersum vond maandagavond rond vijf uur s avonds haar konijn, twee cavias, een kip en een haan dood in de tuin. Een getuige had eerder op de dag een hond uit de tuin aan het Juffersland gehaald. Het vermoeden bestaat dat de dieren zijn doodgebeten door de hond. Een dierenarts onderzoekt vandaag de doodsoorzaak.

Sigaretten uit supermarkt gestolen

WOUDENBERG Inbrekers hebben maandag uit een supermarkt op de Parallelweg in Woudenberg een nog onbekende hoeveelheid sigaretten gestolen. De daders vernielden de ruit van de toegangsdeur waarna ze de spullen uit de tabakscorner en het magazijn pakten. Ook zijn er tassen gestolen. De politie onderzoekt de zaak.

Insluiping en achtervolging op bedrijventerrein

VEENENDAAL - Een agent van de politie in Veenendaal heeft gisteravond zijn dienstwapen getrokken bij een achtervolging van vijf mannen op bedrijventerrein De Faktorij. De mannen verstopten zich temidden van geparkeerde autos. Omdat de situatie onoverzichtelijk en bedreigend was en de mannen niet luisterden naar de oproep van de politie om tevoorschijn te komen trok de politieman zijn pistool. Toen meer agenten arriveerden zetten de mannen het op een lopen. Een stak daarbij Rijksweg A12 over en werd in een weiland aangehouden. Een ander ontkwam via een vijver. De andere drie verdwenen spoorloos. Op het bedrijventerrein bleek dat bij een autobedrijf een auto was open gebroken, bij een tweede was dat geprobeerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie