Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Hollands Midden: fietskijkmiddag in Noordwijk

Datum nieuwsfeit: 27-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Postbus 4240 Politie Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 27 maart 2001

Fietskijkmiddag politiebureau Noordwijk Noordwijk Regelmatig geeft de politie het publiek gelegeheid om te kijken of een voorgoed verloren gewaande fiets niet toch op het politiebureau staat gestald. De politie van Noordwijk heeft op donderdag 12 april van 13.30 uur tot 16.00 uur een fietsenkijkmiddag. Deze vindt plaats op politiebureau Noordwijk, Duinwetering 101. Het gaat om fietsen uit de gemeenten Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Lisse en Hillegom.

Inbraak in woning Warmond Op maandag 26 maart werd rond 03.00 uur ingebroken in een woning aan de Norremeerstraat. Om binnen te komen boorde de inbreker gaatjes in een raamsponning en wist zo het raam te ontgrendelen. Uit de woning werden twee mobiele telefoons, een laptop en autosleutels weggehaald. Met de autosleutels startte de inbreker buiten de Mercedes en ging daarmee vandoor.

Inbraak in woning Voorschoten Op maandag 26 maart werd in de middag of avond ingebroken in een woning aan de Voorstraat. Om binnen te komen werd een bovenlicht geforceerd. Vooralsnog wordt wat buitenlandsgeld vermist.

Onder invloed rijden Leiden De politie hield op dinsdag 27 maart rond 03.00 uur op de Oude Singel een 37-jarige Leidse automobilist aan. De man trok de aandacht door zijn rijstijl, slingerend. Hij bleek te veel aan bachus geofferd te hebben. Een ademanalyse kwam uit op 360 ug/l. ( 220 ug/l. is de limiet)

Buiten spiegels tegen elkaar, ruit kapot Leiderdorp Op vrijdag 23 maart omstreeks 18.20 uur vond op de Nieuweweg een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Een 30-jarige automobilist uit Volendam reed over de Nieuweweg in de richting van de Rijksweg A4. Uit tegemoetkomende richting kwam een onbekend gebleven automobilist in een goudkleurige Opel Vectra. Op het moment dat beide voertuigen elkaar passeerden kwamen de buitenspiegels tegen elkaar. Door de aanrijding sloeg de linker buitenspiegel van het voertuig van de Volendammer tegen de zijruit van ditzelfde voertuig waardoor deze werd kapot geslagen. De onbekende tegenligger is doorgereden en heeft vermoedelijk de schade aan het andere voertuig niet opgemerkt. De politie verzoekt de bestuurder van de Opel Vectra zich te melden. Tevens zoekt zij getuigen van de aanrijding, zij kunnen contact opnemen met de politie in Leiderdorp, 0900 8844.

Dronken automobilist raakt te water Noorden Op maandag 26 maart rond 23.55 uur raakte een 26-jarige automobilist uit Linschoten op de Voorweg van de weg en belandde in het water naast de weg. De man wist met zijn inzittende heelhuids uit de auto te kruipen. De politie rook bij de man een behoorlijke alcohollucht. Een ademanalyse kwam uit op 520 ug/l. ( 220 ug/l. is de limiet) De Linschotenaar kan een proces-verbaal verwachten.

Mobiele telefoon gestolen Gouda Op maandag 26 maart raakte een 25-jarige Hagenaar op de Bloemendaalseweg zijn mobiele telefoon kwijt. De Hagenaar reed op zijn fiets over de Bloemendaalseweg, stapte af omdat hij dacht dat zijn telefoon afging en pakte deze. Op dat moment werd hij van achteren stevig beetgepakt door een nog onbekende jongeman. Hij kreeg vervolgens een flinke stoot voor zijn hoofd. Hij wist weg te komen maar met achterlating van zijn telefoon. Daarmee ging de onbekende jongeman er vandoor.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie