Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kennisfestival van unversiteit op Domplein in Utrecht

Datum nieuwsfeit: 27-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van Utrecht

27 maart 2001 - 31 maart 2001

Kennisfestival Domplein

Tijdens de lustrumweek van 26 t/m 31 maart krijgt iedereen in Utrecht de kans kennis te maken met de universiteit op het kennisfestival.

Iedere dag verschijnen er op verschillende locaties in de stad Kennismakers die laten zien waar de universiteit zich mee bezighoudt. Bezoek de KNOWsHOW waar dagelijks een ander thema aan bod komt. Neem een kijkje in het studentenleven door een bezoek aan het glazen paviljoen Domplein 365 bis of kom naar een van de andere activiteiten in het Academiegebouw .

Het kennisfestival is eigenlijk al begonnen. Sinds medio februari lopen teams van Denkwerkers rond in de Utrechtse binnenstad en verzamelen onder het publiek allerhande vragen, van alledaagse raadsels en problemen tot levensvragen.

Waar?
Op en rondom het Domplein, maar ook op andere plaatsen kom je de Universiteit Utrecht tegen, bijvoorbeeld in winkelcentra of bibliotheken.

Voor wie?
Studenten, medewerkers, alumni, en andere belangstellenden, kortom voor iedereen!

Door wie?
Het kennisfestival wordt georganiseerd door het Lustrumbureau in samenwerking met faculteiten en onderdelen binnen de Universiteit Utrecht.

Meer weten of meedoen?
Neem contact op met het Lustrumbureau, of bel met het algemene informatienummer: (030) 253 35 50

Gewijzigd:Monday, March 26, 2001 Rogier

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie