Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Utrecht, Lekstroom: rijden zonder rijbewijs

Datum nieuwsfeit: 27-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 09.45 uur
Rijden zonder rijbewijs en zonder verzekering

NIEUWEGEIN Op maandag 26 maart zag de politie omstreeks half negen in de avond een personenauto rijden over de Batauweg. De bestuurder ging er bij het zien van de politie als een haas vandoor.

Na een korte achtervolging werd de auto op de Dukatenburg tot stoppen gedwongen. De bestuurder, een 18-jarige inwoner van Amsterdam, bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Tevens bleek de auto op naam te staan van een katvanger, niet gekeurd en niet verzekerd te zijn. De auto werd door de politie in beslag genomen. Tegen de bestuurder werd proces-verbaal opgemaakt.

Cabine vrachtauto in brand

NIEUWEGEIN Op dinsdag 27 maart werd omstreeks kwart over twee in de nacht door getuigen gemeld, dat er een vrachtauto in brand stond aan de Blokhoeve. Ter plaatse trof de politie een vrachtauto aan op de parkeerplaats. In de cabine daarvan woedde een brand. Door de brandweer werd de brand geblust.

De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand. De vrachtauto liep aanzienlijke schade op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie