Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ericsson toont nieuwe producten op CeBIT 2001

Datum nieuwsfeit: 28-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ericsson

Ericsson in het nieuws
Ericsson Magazine


Rijen, 22 maart 2001

Ericsson toont nieuwe producten op CeBIT 2001

Van 22 tot en met 28 maart wordt in Hannover (Duitsland) de jaarlijkse internationale ICT beurs CeBIT 2001 georganiseerd. Ook dit jaar toont Ericsson naast haar huidige portfolio een aantal nieuwe innovatieve producten.

Het grootste nieuws van Ericsson op het gebied van mobiele telefoons is de Ericsson T68m. Deze triple band telefoon met ingebouwde antenne is geschikt voor GPRS en voorzien van een 8-regelig kleurendisplay. De T68m is ook voorzien van de draadloze Bluetooth technologie, WAP en Multimedia Messaging Service (MMS). De verwachting is dat dit toestel voor het einde van het jaar beschikbaar is op de Nederlandse markt.

De overige nieuwe producten die Ericsson op CeBIT 2001 toont zijn:

De Ericsson T20e

In mei komt Ericsson met een uitgebreidere versie van de T20s, de T20e. De T20e, die er hetzelfde uit ziet als de T20s, is de eerste mobiele telefoon van Ericsson die voorzien is van Enhanced Messaging Service (EMS) om plaatjes en geluid naar andere mobiele telefoons te versturen. De T20e heeft tevens Mobile Chat, WAP 1.1 en 5 spelletjes (Tetris, Erix, Ballpop, Catcher (nieuw) en E-maze). Het aantal adressen in het telefoonboek is vergroot naar 200 nummers. Net als de T20s is de T20e ook voorzien van Swatch® Internettijd. Naast groen en zilver komt de T20e ook beschikbaar in de trendy kleuren blauw/wit, beige en paars.

De Ericsson T29s

Deze lichtgewicht dual band telefoon weegt slechts 95 gram en heeft een stijlvol metallic design. De T29s heeft een WAP 1.1 browser en is geschikt voor Enhanced Messaging Service (EMS). De Ericsson T29s heeft tevens Mobile Chat en 5 spelletjes (Tetris, Erix, Ballpop, Catcher en E-maze). De maximale standby tijd is 150 uur en de maximale spreektijd bedraagt 7 uur. De T29s is vanaf mei 2001 verkrijgbaar.

De Ericsson T39m

De T39m is de eerste triple (GSM 900/1800/1900) band mobiele telefoon van Ericsson. De T39m ondersteunt ook GPRS en is voorzien van de draadloze Bluetooth technologie. De WAP 1.2.1 browser geeft snel toegang tot het Mobiele Internet Tevens kan gebruik gemaakt worden van geavanceerde Personal Information Management (PIM) opties zoals een kalender, contacten, taken en vele andere innovatieve mogelijkheden. De T39m heeft een maximale standby tijd van 300 uur (12 dagen) en een maximale spreektijd van 11 uur. De T39m zal halverwege 2001 beschikbaar zijn.

De Ericsson CommuniCam

De Ericsson CommuniCam is de eerste camera ter wereld die geschikt is voor het GSM netwerk. Het is een innovatieve, leuke en eenvoudige manier om direct fotos te sturen van een mobiele telefoon naar een e-mail adres om ze vervolgens op te slaan in een virtueel fotoalbum. De camera weegt slechts 25 gram en wordt voor gebruik onder aan de mobiele telefoon bevestigd. De Ericsson Communicam zal halverwege dit jaar beschikbaar zijn.

De Ericsson Draadloze Internet Radio

De Ericsson Draadloze Internet Radio H100 is de eerste draadloze Internet radio ter wereld die toegang geeft tot duizenden Internet radio stations zonder het gebruik van een PC. De radio werkt op batterijen en kan op 2 manieren gebruikt worden. De eerste mogelijkheid is om de radio ergens in huis via Bluetooth te laten communiceren met een breedbandige internet verbinding voorzien van Bluetooth. De andere mogelijkheid is via een Ethernet kabel naar een breedband (ADSL/Kabel)modem.

CeBIT nieuws van Ericsson

Op de speciale website www.ericsson.com/cebit kunt u het laatste CeBIT nieuws van Ericsson vinden.

Als wereldwijde marktleider op het gebied van communicatie combineert Ericsson vernieuwing in mobiliteit, Internet en "multi-services". Ericsson creëert en stimuleert op deze manier een nieuw tijdperk op het gebied van mobiel-, persoonlijk- en breedbandig Internet. Ericsson's missie is de mogelijkheden en behoeftes van haar klanten te begrijpen en de allerbeste communicatie-oplossingen te leveren op een efficiënte manier. Met meer dan 100.000 medewerkers in 140 landen, maakt Ericsson communicatie eenvoudiger voor haar klanten over de hele wereld.


- Einde persbericht,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie