Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kaboem viert eerste verjaardag met prijzenfestival op site

Datum nieuwsfeit: 28-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Amsterdam, 21 maart 2001

Kaboem viert 1e verjaardag en trakteert!
100 prijzenfestival op kindersite Kaboem

Op woensdag 28 maart bestaat de kindersite www.kaboem.nl precies één jaar. En wie jarig is&trakteert!!! Kaboem geeft die dag maar liefst honderd coole prijzen weg op de site.

Kaboem is een online pretpark voor kinderen tussen de 8 en 15 jaar. Het lidmaatschap is gratis. De leden van Kaboem vervelen zich geen moment, want er is veel te doen op de site.

Kaboem bestaat uit zes eilanden, waar je de laatste nieuwtjes kunt lezen. De onderwerpen zijn Fun, Dieren, Muziek, Avontuur, School en Sport. Een grote hoeveelheid berichtjes wordt dagelijks ververst. Naast de eilanden is er ook een prikbord, een Vraag-maar-raak, games, downloads, e-cards en een chatbox waar je andere Kaboemers kunt ontmoeten. Kaboem is de enige kindersite waar je games tegen elkaar kunt spelen en waar je op alle eilanden minstens 3 prijsvragen vindt.

Jij bepaalt wat er op Kaboem staat. Je kunt je mening geven over trends, nieuws en nog veel meer. En jouw keuze zie je niet alleen terug op de site. KinderNet5 zendt de Kaboem Top 10 uit, met videoclips waar jij op hebt gestemd.

Kaboem nodigt iedereen tussen de 6 en de 14 jaar uit op haar feestje op woensdag 28 maart vanaf 2 uur s middags op www.kaboem.nl . Elke 5 minuten is er een prijs te winnen. Iedereen kan meedoen!

Zorg dat je er woensdag bij bent! Misschien is het wel jouw geluksdag!

clip_image003.gif

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie