Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Theater in studentenkamers: StudentenKamer Festival Nijmegen

Datum nieuwsfeit: 28-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nijmegen, 20 maart 2001

Theatervoorstellingen in studentenkamers: Het StudentenKamer Festival Een culturele route langs Nijmeegse studentenhuizen!

Op woensdagavond 28 maart vindt in het centrum van Nijmegen het StudentenKamer Festival plaats. Acht studentenhuizen stelden speciaal voor het festival hun woonkamer beschikbaar en ontvangen met trots het publiek dat in hun eigen theater op bezoek komt. Op de fiets weliswaar, want het publiek kan een ronde maken langs meerdere voorstellingen.

Cabaret van Ten Minste Houdbaar Tot, levensliedjes door 't Vrolijke Nietz, verhalen van Ettje Ferwerda en van Kunst & Kessels, marionettentheater van Madoc en de singer-songwriters Mereltje en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie