Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kok en Brinkhorst bezoeken MKZ-regio

Datum nieuwsfeit: 28-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Algemene Zaken
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Algemene Zaken

MINISTER-PRESIDENT KOK EN MINISTER BRINKHORST BEZOEKEN MKZ-REGIO

Minister-President W. Kok en minister L.J. Brinkhorst van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij brengen woensdagochtend 28 maart 2001, een bezoek aan het oostelijke mond- en klauwzeergebied. 's Ochtends om 07.30 uur bezoeken zij het regionale crisiscentrum in Garderen op het terrein van de Generaal-Majoor Koot/Mulderkazerne (Wolweg 170, Stroe). Daar spreken zij met de medewerkers van de crisisstaf en de deelnemers aan de dagelijkse briefing van screeningsploegen.
Voor de pers is het mogelijk om de ontvangst en het bezoek aan de briefing bij te wonen. Bij het gesprek met de crisisstaf is geen pers.

Daarna hebben de beide bewindslieden op het gemeentehuis van Epe een besloten ontmoeting met de burgemeester van Epe, de heer Eland, en de Commissaris van de Koningin in de provincie Gelderland, de heer J. Kamminga.

De Minister-President en minister Brinkhorst zullen vervolgens in het kantoor van LNV- directie Oost aan de Verzetslaan 20 in Deventer een gesprek hebben met vertegenwoordigers van landbouworganisaties, hulpverleners, provinciale en gemeentelijke bestuurders en handhavers.

Na afloop van dat gesprek, naar verwachting rond 11.00 uur, zullen Minister-President Kok en minister Brinkhorst de pers te woord staan.

RVD, 27.03.2001, 18.00 uur
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie