Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mediacampagne Arbeidsmarkt.com van start op MBO/HBO-ers

Datum nieuwsfeit: 28-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Grote mediacampagne Arbeidsmarkt.com van start op MBO/HBO-ers

Terwijl andere jobsites afhaken gaat Arbeidsmarkt.com er VOL tegenaan met de aankondiging van een grote campagne. Op woensdag 28 maart 2001, om 8.25 uur om precies te zijn, start de grote Arbeidsmarkt.com mediacampagne. De campagne heeft tot doel de positie onder MBO/HBO-ers in de leeftijd tot 35 jaar te versterken. Hiermee onderscheidt Arbeidsmarkt.com zich van andere sites, die de aandacht vooral op de WO-ers richten.

Michiel Smit: "Andere sites, zoals ClickWork en TopCarrieres, haken af en dat is voor ons het moment onze reclame bestedingen sterk te verhogen. Vooral om onze herkenbaarheid onder MBO/HBO-ers onder 35 jaar te vergroten. Hiermee is Arbeidsmarkt.com anders dan andere sites, omdat die zich blindstaren op de WO doelgroep"

Duizenden radiospots !
De radiospot zal tot het einde van dit jaar vele duizenden malen worden uitgezonden door Stadsradio Rotterdam (96.4 FM), City FM Amsterdam (89.3 en 91.3), City FM Utrecht (99.3) en Stadsradio Den Haag (94.0) tijdens onder andere de ochtend- en avondspits. Deze zenders hebben totaal een weekbereik van meer dan 700.000 luisteraars! Door de frequente uitzending en het grote bereik van deze zenders is een optimale dekking van de Randstad regio gewaarborgd.

Pagina groot vacatureoverzicht !
Tevens verschijnt in WinkelNieuws (gratis in meer dan 300 winkels te Rotterdam) een paginagrote advertentie met vele advertenties op de Arbeidsmarkt.com website.
Door deze advertentie in deze krant met een oplage van vele tienduizenden exemplaren zullen de bezoekersaantallen in de doelgroep MBO/HBO nog verder toenemen. Vraag Arbeidsmarkt.com om het sturen van een GRATIS exemplaar!

30.000+ Jongeren !
Met de website Cu2.nl is een exclusieve overeenkomst getekend om als carrieresite aanwezig te zijn, onder andere met bannerreclame en een vacaturezoek mogelijkheid op de openingspagina. Deze site heeft meer dan 30.000 ingeschreven jongeren, vooral in de MBO/HBO doelgroep.

Over Arbeidsmarkt.com
www.Arbeidsmarkt.com bestaat sinds eind 1998 en is sinds september 2000 samen met www.eWork.nl onderdeel van i-Concept Ecruitment BV. Met meer dan 450.000 pageviews in het netwerk van sites neemt het bedrijf een toppositie in op de Nederlandse markt. Bedrijven die gebruik maken van de diensten van de online recruitment-specialisten zijn onder andere Philips CIP, General Electric, Computer Sciences Corporation, Nederlands Octrooibureau en vele MKB bedrijven.

Meer info:

Michiel Smit (010) 413 94 25 of (smit@arbeidsmarkt.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie