Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Parkeren voor vergunninghouders in Stationsstraat Geldrop

Datum nieuwsfeit: 28-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Geldrop
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 28 maart 2001

APV EN BIJZONDERE WETGEVING

PARKEREN VOOR VERGUNNINGHOUDERS IN STATIONSSTRAAT

Het college van burgemeester en wethouders heeft onlangs besloten om 1 parkeerplaats voor het pand Stationsstraat 22 aan te wijzen als plaats bestemd voor vergunninghouders. De aanwijzing houdt verband met het verzoek van dokter Huijbers om een gereserveerde parkeerplaats. Zij beschikt namelijk niet over parkeergelegenheid op eigen terrein en moet vanwege haar beroep wel acuut over haar auto kunnen beschikken. In het besluit is verder opgenomen dat, indien meer bewoners van de Stationsstraat voor een dergelijke regeling in aanmerking zouden willen komen, de plaatsen gelegen op de noordzijde van het gedeelte van de straat tussen de panden 2 en 26 hiervoor gebruikt zullen worden. Voor langparkeerders/centrumbezoekers is voldoende parkeerruimte aanwezig op de diverse terreinen in het centrum.

MOGELIJKHEID VAN BEZWAAR
Bovengenoemd besluit ligt vanaf 28 maart aanstaande gedurende 6 weken ter inzage bij het gemeentelijk informatiecentrum aan de Hofstraat 4. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden gedurende deze termijn schriftelijk bezwaar maken tegen dit besluit. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Geldrop, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop. In spoedeisende gevallen kan tevens een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de president van de Rechtbank te 's-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie