Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 28-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 28-03-2001 Mediabericht 28 maart (laatste berichten)

Venlo hennepkwekerij opgerold (2)

VENLO Dinsdagavond heeft de politie in een woning aan het Monseigneur Nolensplein een hennepkwekerij in een woning opgerold. Bij aanbellen door de politie na meldingen van overlast, vertelde de 43-jarige bewoner dat hij inderdaad op een slaapkamer een kwekerij had. Die bleek te bestaan uit 360 planten en een complete technische installatie. Daarbij werd de benodigde electriciteit illegaal afgetapt. Dat is verholpen door het electriciteitsbedrijf. De politie heeft de plantage in beslag genomen en de eigenaar aangehouden. Na verhoor en het opmaken van een proces-verbaal is de man weer in vrijheid gesteld. De man kreeg twee boetes: van justitie in Roermond fl. 7.000,- en van het energiebedrijf fl. 7.500,-.

Tegelen snelheidscontrole

TEGELEN Bij een snelheidscontrole op de Kaldenkerkerweg zijn woensdag rond de middag 96 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. Van de 1504 voorbijgangers was de hoogste snelheid 75 km/u.

Meerlo snelheidscontrole

MEERLO Bij een snelheidscontrole op het Moleneind zijn woensdagmiddag 17 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 80 km/u. Van de 160 voorbijgangers was de hoogste snelheid 102 km/u.

Tegelen snelheidscontrole

TEGELEN Bij een snelheidscontrole op de Ulingsheide zijn woensdag rond de middag 198 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. Van de 444 voorbijgangers was de hoogste snelheid 92 km/u. De Ulingsheide wordt momenteel gebruikt als alternatieve route voor het verkeer van Tegelen naar Venlo. Daarbij is gebleken dat veel automobilisten (vandaag 44,5 %) zich niet aan de geldende maximumsnelheid houden. De politie zal dan ook vaker en frequent op de Ulingsheide snelheidscontroles houden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie