Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking JobWebOverheid en Studenten.net arbeidsmarkt

Datum nieuwsfeit: 28-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

STUDENTEN.NET

Samenwerking JobWebOverheid en Studenten.net op arbeidsmarkt

PERSBERICHT
28 maart 2001

SAMENWERKING JOBWEB OVERHEID EN STUDENTEN.NET OP DE ARBEIDSMARKT

Om een bijdrage te kunnen leveren aan het oplossen van de arbeidsmarktproblemen van de overheid zijn JobWeb Overheid en Studenten.net vanaf vandaag een samenwerkingsverband aangegaan.

JOBWEB OVERHEID
JobWeb Overheid wordt uitgegeven door BMOverheid (Bestuur en Medewerkers Overheid). BMOverheid is een specialistische organisatie die overheidsinstellingen ondersteunt op het terrein van personeel en organisatie. JowWeb Overheid (www.jobweboverheid.nl) heeft een centrale vacaturebank voor de verschillende overheden. Belangstellenden hoeven daarom niet de websites van de verschillende overheden te bezoeken, maar krijgen de vacatures overzichtelijk aangeboden. Naast deze vacaturebank heeft de website ook een CV-bank. Mensen die een job bij de één van de overheden ambiëren, kunnen hier hun gegevens invoeren. Deze gegevens worden anoniem aan de overheidswerkgevers aangeboden.

STUDENTEN.NET
Studenten.net is de organisatie achter de grootste studentencommunity van Nederland met 51.000 leden. Op de website van Studenten.net (www.studenten.net) wordt need-to-know & nice-to-know informatie aangeboden. Daarnaast beheert Studenten.net Werving&Selectie een online databank (cv.studenten.net) met tienduizenden Curriculum Vitaes van studenten. Bedrijven en overheid kunnen putten uit deze databank voor het invullen van vacatures voor stages, afstudeeropdrachten en banen.

KOPPELING CV-BANKEN
Daar de overheid als grote werkgever bij voortduring behoefte heeft aan nieuw talent en management-trainees en studenten die klaar zijn met hun studie, hebben Studenten.net en JobWeb Overheid besloten de beide CV-banken te koppelen. Hiermee denken beide partijen een enorme bijdrage te kunnen leveren aan de arbeidsproblematiek van de overheid.


0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

NOOT VOOR DE PERS
Meer informatie:

- BMOverheid, Luuk Platzer (0522-240950) en (www.jobweboverheid.nl)

- Studenten.net, John Wittmaekers (06-55 714 302) en (www.studenten.net)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie