Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Libertel-Vodafone benoemt nieuwe Director Human Resources

Datum nieuwsfeit: 28-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Libertel
Zoek soortgelijke berichten

LIBERTEL-VODAFONE
www.libertel.nl

Libertel-Vodafone benoemt nieuwe Director Human Resources

Maastricht, 28 maart 2001 . Per 3 april 2001 treedt Gerd De Roover (37) in dienst als Director Human Resources van Libertel-Vodafone. Zij maakt in haar functie tevens deel uit van de Management Board van Libertel-Vodafone. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het uitzetten en implementeren van het personeelsbeleid binnen de Libertel-Vodafone organisatie.

Gerd de Roover was eerder onder meer werkzaam als senior Director Human Resources EMEA bij het Amerikaanse farmaceutisch bedrijf Pharmacia Corporation. Mevrouw De Roover heeft de Belgische nationaliteit en heeft psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Gent.

Libertel-Vodafone.s CEO John de Wit toont zich bijzonder ingenomen met de komst van mevrouw De Roover: .Libertel-Vodafone is een alert en betrokken bedrijf dat creëert, inspireert en beweegt en voortdurend de grenzen opzoekt van het eigen technisch kunnen en de dienstverlening naar de klanten toe, waar ook ter wereld. En deze ambitie kan alleen worden waargemaakt door mensen die zich thuisvoelen in zo.n cultuur. Bij
Libertel-Vodafone zijn dat er meer dan 3500. Gerd De Roover voegt, ook dankzij haar internationale ervaring, een extra dimensie toe aan het voortgaand succes van
Libertel-Vodafone op de internationale markt van mobiele telefonie..

Libertel-Vodafone
Libertel-Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijd opererende Vodafone Group Plc, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. De Vodafone Group heeft wereldwijd meer dan 78 miljoen klanten in 30 landen. Sinds 15 juni 1999 is Libertel N.V. genoteerd aan de officiële markt van Euronext Amsterdam.

/ / / / / / / / / / / / / / / /

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie