Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 28-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 28-03-2001 Mediaberichten 28 maart (13.30 uur)

Echt ramkraak

ECHT Door met een auto de winkelpui in te rijden, kon in de nacht van dinsdag op woensdag uit een kledingzaak aan de Bovenste Straat een grote partij kleding worden gestolen. Getuigen zagen hoe rond halfvier een auto de winkelpui ramde waarna enkele in het zwart geklede mannen vermomd met bivakmutsen de kleding uit de winkel haalden en in de auto gooiden. Even later reed de auto met hoge snelheid weg. De politie heeft direct na de melding in de omgeving naar de auto gezocht maar die niet aangetroffen. Er is een uitgebreid onderzoek gestart.

Tegelen onder invloed

TEGELEN Bij een routinecontrole heeft de politie woensdagmorgen op de Industriestraat een 28-jarige man uit Tegelen betrapt met teveel drank op achter het stuur. Na een ademanalyse kreeg hij een rijverbod voor 9 uur, is zijn rijbewijs ingevorderd en wordt er proces-verbaal opgemaakt.

Ell verkeersgewonde

ELL Een 19-jarige man uit Maastricht is woensdagmorgen gewond geraakt toen hij bij het inhalen met zijn personenauto slipte, over de kop sloeg en in de sloot belandde. De man reed tegen halfacht over de A2 en wilde een andere auto inhalen. Daarbij raakte hij in een slip en botste tegen de aanhangwagen achter de auto die hij inhaalde. De auto van het slachtoffer sloeg daarna over de kop en kwam in de sloot naast de weg tot stilstand. De man is met hoofdletsel opgenomen in het ziekenhuis. De auto met aanhangwagen werd bestuurd door een 48-jarige man uit Maastricht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie