Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Legato Systems benoemt Vice President Consulting Services

Datum nieuwsfeit: 28-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Legato Systems benoemt Greg Clock tot Vice President Consulting Services

Hoofddorp, maart 2001 - - Legato Systems Inc., toonaangevend in enterprise storage management, heeft Greg Clock benoemd tot vice president consulting services. Clock gaat toezicht houden op het afleveren van Legato's oplossingen voor storage management binnen vijf continenten.

'Het volledige team van consulting services is erg ingenomen met de indiensttreding van Greg. Hij is zeer gedreven om er voor te zorgen dat Legato haar klanten kan voorzien van verbeterde en uitgebreidere consultancy op het gebied van opslagbeheer. Zijn ervaring en capaciteiten staan garant voor de ontwikkeling en realisatie van nog meer toonaangevende en innovatieve consultancyactiviteiten. Legato zet hiermee een duidelijke stap in de richting van een storage solutions organisatie', stelt Rob Vergeer, vice president storage management consulting EMEA.

Clock is reeds achttien jaar werkzaam binnen de informatietechnologie waarbij de nadruk heeft gelegen op sales-, marketing- en managementactiviteiten. Voorafgaand aan zijn functie bij Legato was hij werkzaam bij Hewlett Packard en Amdahl Corporation. Hij bekleedde diverse posities op het gebied van businessontwikkeling, verkoop, klantenondersteuning en marketing. Clock was in zijn meest recente functie als vice president area general manager van de servicedivisie binnen Amdahl, verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en consultancydiensten voor dertien westelijke staten in de Verenigde Staten.

Legato Systems Benelux, City House II, Antareslaan 18, 2132 JE Hoofddorp Telefoon: 023 - 5548800, fax: 023 - 5548801

Over Legato Systems
Legato Systems is toonaangevend op het gebied van enterprise storage management en applicatiebeschikbaarheid. Legato's producten en diensten maken 'Information Continuance' mogelijk; een naadloze aanpak voor het beheren, verplaatsen en beveiligen van alle bedrijfskritische gegevens in een onderneming. De organisatie is opgericht in 1988 en biedt ondersteuning aan Fortune 1000 ondernemingen. Legato is de industriestandaard voor storage management softwareproducten en levert aan dertig van de vijftig Fortune 'e-50' organisaties. Legato's producten zijn beschikbaar via een netwerk van resellers, integrators, OEM-partners en rechtstreeks via Legato Systems. Legato is oprichter van Storage Networking Industry Association. Nadere informatie over Legato is beschikbaar op het Web: www.legato.com.

Redactionele informatie: Pb1501 Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055 - 3663034, fax: 055 - 3602661, e-mail: (PRInflux@cs.com)


- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: (PRInflux@cs.com) Http://www.Influx-pr.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie