Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AKK heeft ruimte voor pilotprojecten met varkensvleesketens

Datum nieuwsfeit: 28-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Ruimte voor nieuwe pilotprojecten met varkensvleesketens bij AKK

De Stichting Agro Keten Kennis (AKK) geeft aan dat er nog een ruimte van 8.000.000,- bestaat voor ondersteuning van nieuwe projecten binnen het co-innovatieprogramma `Toegevoegde waarde varkensvleesketens'. De budgetruimte biedt het bedrijfsleven in de gehele keten (van mengvoeders en genetica tot en met detailhandel, horeca, catering en food service) en kennisinstellingen de mogelijkheid om met vernieuwende ideeën te komen op het gebied van marketing, ketenorganisatie, voedselveiligheid, productontwikkeling, prijsvorming, logistiek, ICT en strategische samenwerking. Deze kunnen door het bedrijfsleven en kennisinstellingen in samenwerking met AKK worden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie