Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 28-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van woensdagmiddag
15:31 woensdag 28 maart 2001

Roel Hallink, tel.: 06-51528156


* Verkeersongeval met letsel

WESTDORP - Op de N374 in Westdorp vond vanmorgen een aanrijding plaats tussen een 51-jarige automobilist uit Stadskanaal en een 31-jarige vrachtwagenchauffeur eveneens uit Stadskanaal. De automobilist is achter op de vrachtwagen gereden. De auto zat zo in elkaar, dat hij weggesleept moest worden. De bestuurder is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis voor onderzoek, waar de verwondingen bleken mee te vallen.


* Zakkenrollen

DALEN Deed vanmorgen een 34-jarige man uit Gottingen in Duitsland, aangifte van diefstal van zijn portemonnee door middel van zakkenrollerij.
De man was gisteren met zijn gezin in de zaak aan de Reindersdijk iets aan het eten en merkte plotseling dat zijn portemonnee verdwenen was. Voor en achter hem stonden mensen bij het loket, toen hij het eten kocht. In de portemonnee zaten zijn pasoort, een Duits rijbewijs, een paar honderd gulden, enkele pasjes en fotos.


* Diefstal overige goederen

HOOGEVEEN In de Algol is vannacht ingebroken in een schuur. Om binnen te komen is de deur geforceerd. Uit de schuur zijn twee fietsen, een opa en omafiets, weggenomen. De schade bedraagt naar schatting ongeveer f 800,-- gulden..


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie