Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gevolgen MKZ bij landbouwmechanisatiebedrijven zichtbaar

Datum nieuwsfeit: 28-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Metaalunie

Gevolgen MKZ ook bij landbouwmechanisatiebedrijven zichtbaar 28/03/2001

Dealers en fabrikanten van landbouwwerktuigen in de problemen Dealers en fabrikanten van landbouwwerktuigen en -machines ondervinden grote hinder in hun bedrijfsvoering als gevolg van mond- en klauwzeer. De werktuigen en machines mogen niet verplaatst worden, waardoor reparaties en onderhoud uitblijven. De werkplaatsen van de dealers blijven hierdoor leeg. Daarnaast ligt de handel stil omdat de dealers geen veehouderijbedrijven mogen bezoeken. Dealers vrezen ook dat boeren de reeds afgeleverde en nog af te leveren landbouwwerktuigen niet of niet tijdig kunnen betalen. Daarnaast annuleren buitenlandse afnemers orders, waardoor de export terugloopt. De totale ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie