Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gezondheidsnet gaat horoscoop per email versturen

Datum nieuwsfeit: 29-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Maart 2001
Voor directe publicatie

Gratis GezondheidsHoroscoop in de elektronische brievenbus

De GezondheidsHoroscoop op www.gezondheidsnet.nl is een druk bezocht onderdeel van deze site. Astrologe Maria Kooiman geeft de sterrenbeelden iedere maand een kleine vingerwijzing over hoe ze gezond de maand doorkomen.

GezondheidsNet verleent deze gratis service vanaf nu zelfs aan huis! Geïnteresseerden die hun email-adres op www.gezondheidsnet.nl invullen, krijgen vanaf april iedere maand de GezondheidsHoroscoop in hun elektronische brievenbus!

Of je nu weegschaal, maagd of waterman bent, GezondheidsNet geeft je nuttige tips en adviezen. Sterrenbeelden worden gewezen op zwakke enkels en gevoelige knieën en de GezondheidsNet astrologe geeft aan wanneer het bijvoorbeeld een gunstige tijd is om iets aan extra lichaamsbeweging te doen. Want een gezonde geest en gezond lichaam zijn tenslotte onlosmakelijk met elkaar verbonden, ook op GezondheidsNet!

GezondheidsNet is de grootste site op internet waar de bezoeker snel en overzichtelijk informatie, tips en actueel nieuws krijgt over zelfzorg, voeding, beauty, psyche en vele andere onderwerpen. Ook vind je hier een overzicht van alle (recept-) geneesmiddelen, vijftig forums een een GezondheidsAlmanak met bijna 280 gezondheidsproblemen. Dagelijks bezoeken 1.400 tot 1.500 mensen GezondheidsNet en dit aantal groeit snel.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie