Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Projectgroep Integraal Gehandicaptenbeleid Westervoort

Datum nieuwsfeit: 29-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Westervoort
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Westervoort

Uitnodiging

voor deelname aan de projectgroep Integraal Gehandicaptenbeleid Westervoort

Het gemeentebestuur van Westervoort heeft besloten een project te starten om gezamenlijk met burgers uit de doelgroep beleid voor te bereiden ten behoeve van gehandicapten. Het doel is speerpunten van beleid te bepalen op de deelterreinen Toegankelijkheid, Mobiliteit, Arbeid, Inkomen, Voorzieningen en Cliëntparticipatie. De doelgroep bestaat uit 4 segmenten: lichamelijk gehandicapten, verstandelijk gehandicapten, chronisch zieken en ouderen.

Voor bemensing van de projectgroep worden mensen uit deze doelgroepen gezocht. Het is niet de bedoeling dat de leden van de projectgroep een doelgroep vertegenwoordigen. Verwacht wordt dat zij hun persoonlijke kennis en ervaring inbrengen in de projectgroep.

Wij zoeken nog 2 mensen uit de segmenten: verstandelijk gehandicapten en ouderen. De projectgroep start nadat de projectgroep is bemenst. De tijdsbesteding beslaat ongeveer 19 uren voor het voorbereiden en het bezoeken van bijeenkomsten.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over het project neemt u dan even contact op met de gemeente. Dit kan telefonisch op nummer 026-3179911, toestel 600 (W. Verberkt), schriftelijk op het adres Postbus 40, 6930 AA Westervoort of per E-mail op adres (gemeente@westervoort.nl).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie