Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 29-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van donderdagmorgen
09:17 donderdag 29 maart 2001

Roel Hallink, tel.: 06-51528156


* Voetganger loopt onder auto

HOOGERSMILDE Gistermiddag is een 19-jarige inwoner van Assen gewond geraakt, toen hij voor een auto liep. De jongeman die een autobus, die stilstond bij een halte aan de Rijksweg, voorbij wilde rennen, kwam daarbij op de verkeerde weghelft en liep pardoes voor een auto. Deze auto bestuurd door een 45-jarige man uit drachten kon de voetganger niet ontwijken. De Assenaar is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Assen.


* Motorrijder onderuit

NIETAP Gisteravond ging een 27-jarige motorrijder uit Nietap op de J.P.Spansteeweg met zijn motor onderuit en raakte daarbij gewond. Door onbekende oorzaak kwam hij ten val en gleed met zijn motor onder een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 28-jarige man uit Smilde. De motorrijder is met rug- en rompletsel overgebracht naar het AZ in Groningen. Van hem is, omdat hij naar alcohol rook, een bloedproef genomen.


* Diefstal uit auto

EMMEN Tussen gistermiddag en gisteravond laat, is van een auto op een parkeerplaats aan de Van Schaikweg, een ruit ingeslagen. Uit de auto werden een paar schoenen, een tas en een zonnebril gestolen. Schade is niet bekend.


* Inbraak clubgebouw

EMMEN Gisteravond is er ingebroken in het clubgebouw van een voetbalvereniging aan het Zwanenveld. Aan de achterzijde van het gebouw was een ruit ingeslagen. Gestolen werd voor een paar honderd gulden aan alcoholhoudende drank. De schade aan het gebouw bedraagt enkele honderden guldens.


* Autobanden lek gestoken

BORGER Gistermiddag zijn aan de Dingspel van, voorzover nu bekend, twee autos banden lek gestoken. Van een auto werden alle vier banden lek gestoken en van een andere de beide voorbanden. Volgens één van de eigenaren moet de dader hebben toegeslagen tussen 14.30 en 15.30 uur. De eigenaren komen aangifte doen.


* Auto brand

ASSEN Gisteren vloog een auto op de A28, ter hoogte van Assen, spontaan in brand. De brand was ontstaan in de kofferbak en werd snel door medeweggebruikers geblust. De brandweer kwam wel ter plaatse, maar behoefde niet in actie te komen. De oorzaak is vermoedelijk kortsluiting in de bedrading. De auto moest afgesleept worden.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie