Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Landelijke actieweek MKB-convenant minderheden

Datum nieuwsfeit: 29-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MKB-Nederland

MKB Nieuws, bericht

27-03-2001
Landelijke actieweek mkb-convenant minderheden De ministers Vermeend (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en Van Boxtel (Grote Steden- en Integratiebeleid) hebben het startsein gegeven voor de alndelijke actieweek rond het
mkb-minderhedenconvenant. Samen met voorzitter Hans de Boer van MKB-Nederland werde drie zogenoemde mkb-vacaturelijnbussen in gebruik.

Vorig voorjaar hebben de beide bewindslieden samen met MKB-Nederland en Arbeidsvoorziening Nederland het minderhedenconvenant ondertekend. Voor de eerste uitvoeringsfase, die loopt tot 1 mei 2001, zijn twee doelstellingen geformuleerd: werkgevers uit het midden- en kleinbedrijf melden 30.000 vacatures voor bij voorkeur allochtone medewerkers. Arbeidsvoorziening zet voor dezelfde ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie