Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Psion en Kluwer lanceren mobiel advocatenmemo

Datum nieuwsfeit: 29-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

PSION EN KLUWER LANCEREN MOBIEL ADVOCATENMEMO
Alle belangrijke juridische gegevens altijd en overal bij de hand

Hoofddorp, 29 maart 2001 - Psion lanceert op 2 april in samenwerking met Kluwer een mobiel Advocatenmemo. Het Advocatenmemo is het eerste Kluwer product dat geschikt is gemaakt voor de Psion palmtop computers.

Iedere jurist heeft op jaarbasis te maken met een enorme hoeveelheid informatie, variërend van nieuwe wet- en regelgeving tot gewijzigde telefoonnummers van één of andere instantie. Kluwer rangschikt jaarlijks al deze informatie in het Advocatenmemo.

Met de combinatie van de Psion palmtop computer en het Advocatenmemo heeft de jurist de laatste cijfers, tarieven, adressen en telefoonnummers altijd en overal bij de hand. Deze informatie kunt u met de Psion palmtop computers gemakkelijk opzoeken. De advocatensoftware werkt op de Psion Revo Plus, Revo en Series 5mx.

De juridische software wordt samengebracht onder de verzamelnaam PDAdvocaat. PDAdvocaat is onderdeel van het Kluwer business plan 2000-2003, waarin staat dat Kluwer haar content zo breed mogelijk beschikbaar wil maken voor haar klanten zodat er een toegevoegde waarde ontstaat.

Psion Nederland BV, gevestigd te Hoofddorp, distribueert handheld- en palmtop computers, programmatuur en datacommunicatieproducten. Psion biedt totaaloplossingen op het gebied van mobile computing voor zowel particulieren als bedrijven, waarbij mobiel internet een belangrijke rol speelt.

Kluwer biedt professionals een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige informatie. Producten en diensten waarmee men tijdens het dagelijkse werk tijd en geld bespaart of die gewoonweg onmisbaar zijn om een bepaald beroep uit te kunnen oefenen.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie