Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MagicMinds Amsterdam opent haar deuren

Datum nieuwsfeit: 29-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MagicMinds Amsterdam opent haar deuren

Een ontmoetingsplaats waar mensen, kennis en technologie samenkomen

Amsterdam, 29 maart 2001 - MagicMinds, een multichannel communications company gevestigd in Amsterdam, opent vandaag MagicMinds Amsterdam, een ontmoetingsplaats waar medewerkers, decision makers, media professionals en andere geïnteresseerden elkaar kunnen ontmoeten en de mogelijkheden van participation marketing - met de integratie en toepassing van oude en nieuwe media - kunnen ervaren. Het is een "experience cathedral" waar mensen, kennis, media, vormgeving, kunst en technologie samenkomen.

In de visie van MagicMinds is de mens steeds meer op zoek naar zaken als 'zelfrealisatie' en 'zelfbepaling'. Er is een sterke behoefte ontstaan om het heft in eigen hand te nemen. Om directe controle en sturing uit te kunnen oefenen op bijvoorbeeld omgeving, werk en informatievoorziening. Deze ontwikkeling heeft vanuit een marketing-oogpunt tot gevolg dat er een verschuiving plaatsvindt van interruption marketing (traditionele marketing gericht op het versturen van eenzijdig gerichte boodschappen naar de consument) naar participation marketing (marketing gericht op het creëren van communities die actief participeren in het merk).

Een tweede gevolg van bovengenoemde ontwikkeling is dat bedrijven zullen veranderen in sociaal-economische omgevingen waar de werknemers niet slechts werken, maar ook spelen, ontspannen, leren, drinken, eten en slapen. Bedrijven veranderen van 'productie fabrieken' in 'existentiële gemeenschappen'.

MagicMinds Amsterdam is een unieke stap naar deze totaal andere werkbenadering; met het prachtige gebouw en de professionele werkomgeving creëert MagicMinds haar eigen participation marketing formule.

"De marketeer van de toekomst is niet degene die zijn boodschap eendimensionaal dicteert middels Interruption Marketing, maar degene die een dialoog opbouwt waardoor de behoeftes van potentiële klanten steeds beter in kaart gebracht kunnen worden en die op het juiste moment prikkelt. Ons gebouw stelt ons in staat zo'n dialoog op te bouwen en gaande te houden", aldus Eric Bartels, CEO MagicMinds.

Men is van harte uitgenodigd vanaf 30 maart 2001 een kijkje te komen nemen. Het pand, genaamd MagicMinds Amsterdam, heeft een aantal gedeelten die open zijn voor het publiek. Deze gedeelten noemen we Experiences. Experience 1 is het gedeelte dat vanaf 30 maart 2001 geopend is voor het publiek.
De andere Experiences zijn alleen geopend voor verschillende doelgroepen op bepaalde tijden.

De Experiences op een rij:

Experience 1: to meet

Experience 1 is een unieke horeca formule, waarbij lounge, grandcafé, restaurant en galerie elementen worden gecombineerd tot een sprankelende ontmoetingsplaats. Experience 1 is openbaar toegankelijk.

Experience 2: to move

Experience 2 is een combinatie van sociëteit en nachtclub, waar voortdurend verschillende evenementen worden georganiseerd voor MagicMinds leden.

Experience 3: to learn

Experience 3 bestaat uit twee auditoria op de begane grond, waar samen met partners congressen, seminars, workshops en lezingen zullen worden georganiseerd met name over de laatste ontwikkelingen op het gebied van participation marketing en op het gebied van toegepaste nieuwe media in combinatie met bestaande media.

Experience 4: to observe

Experience 4 is de expositie ruimte achter in het pand, deze ruimte zal gebruikt worden voor exposities op het gebied van kunst en media.

Experience 5: to relax

Experience 5 is de binnentuin en biedt mogelijkheden voor het organiseren van meer besloten (informele) bijeenkomsten of diner in intieme sfeer.

Experience 6: to create

Experience 6 is de plek in MagicMinds waar ondernemingen, zoals Digicam, Genie, en MagicMinds hun werkzaamheden verrichten.

Experience 7: to sweat

Experience 7 vindt u op de hoogste verdieping van het pand. Hier bevinden zich de sauna, een Turks stoombad, een zonnebank en een juice & salade bar. Tevens is er gelegenheid om een ontspannende massage te ondergaan. Experience 7 is toegankelijk voor een selecte groep MagicMinds leden.

Experience 8: to see

Experience 8 is een ruim dakterras met een fantastisch uitzicht over Amsterdam. Ook hier is bediening mogelijk. Experience 8 is toegankelijk voor een selecte groep MagicMinds leden en kan tevens worden gehuurd voor evenementen.

MagicMinds Amsterdam is gevestigd op de Prins Hendrikkade 20-21, tegenover het Centraal Station Amsterdam; een toplocatie met een totale oppervlakte van 4200 vierkante meter. Deze locatie biedt optimale bereikbaarheid per auto, boot of openbaar vervoer en bevindt zich op korte afstand van alles wat Amsterdam te bieden heeft op het gebied van cultuur, entertainment en accommodaties.

Over MagicMinds
MagicMinds is een multichannel communications company. Vanuit merk-strategisch denken en merk-strategische praktijkkennis, ontwikkelt MagicMinds marketing concepten en formules die gebaseerd zijn op drie pijlers:


1. Multichannel: het gebruiken van alle relevante media en middelen, zoals TV, radio, Internet, DVD, SMS, papieren media, events.
2. Participation: het bewerkstelligen van brand communities, waarmee 'one-to-one' en in twee-richtingen met de klant kan worden gecommuniceerd.

3. Experiences: het bieden van belevenissen die waarde toevoegen aan het merk.

MagicMinds ontwikkelt niet alleen merkstrategieën en marketingformules, maar heeft - vanuit haar filosofie - ook alle expertise en capaciteit in huis om de formules daadwerkelijk te realiseren. Merkonderzoek, merkontwikkeling, formule-creatie, interactieve 2D vormgeving, 3D animaties, grafische vormgeving, audio/video, post-productie, event ontwikkeling, software engineering en database engineering vindt allemaal plaats onder één dak.

MagicMinds' klantenkring bestaat uit ondernemingen als Albert Heijn, Aegon, De Telegraaf, Endemol, HMG, SBS, Sony, Bart Smit en Feijenoord.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text 100 BV
Dennis Doodeman
Tel: 020 530 43 45
E-mail: (dennisd@text100.nl) Of u kunt de website van MagicMinds bezoeken: www.magicminds.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...