Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 29-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 29-03-2001 Mediaberichten 29 maart (12.00 uur)

Venlo man valt van galerij door hond

VENLO Een man uit Venlo is dinsdagavond van 1 hoog van het balkon gevallen nadat hij werd aangevallen door een loslopende hond. De man liep over de galerij van een flat aan de Geresstraat toen een hond op hem afkwam. De man werd daarop zo bang dat hij, om aan de hond te ontsnappen, boven op de railing klom. Daarbij verloor hij zijn evenwicht en viel van 1 hoog naar beneden. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar bleek geen letsel te hebben opgelopen. De politie is op zoek naar de eigenaar van de hond.

Tegelen verkeersgewonde

TEGELEN Een 67-jarige man is woensdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een auto. De man stak op de Venloseweg met zijn fiets aan de hand plotseling de rijbaan over en werd daarbij geraakt door een 61-jarige automobilist uit Steyl. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en daar opgenomen.

Belfeld snelheidscontrole Samen minder

BELFELD In het kader van het project Samen minder heeft de politie woensdagmiddag een korte snelheidscontrole gehouden op de Rijksweg Noord. Daarbij zijn van de 411 voorbijgangers er 43 bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid was 100 km/u.

Horn auto naar de sloop

HORN Een auto op weg naar de sloop is woensdagmiddag door de politie in beslag genomen. De 49-jarige chauffeur uit Swalmen reed over de Heythuyserweg, zonder geldig rijbewijs en zonder dat de auto verzekerd was. Hij verklaarde op weg te zijn naar de sloop. De auto is uit het verkeer genomen en tegen de bestuurder proces-verbaal opgemaakt. Het voertuig zal worden gesloopt.

Belfeld keukenbrand

BELFELD De keuken van een woning aan de Kerkstraat is woensdagavond beschadigd geraakt nadat de vlam in de pan sloeg en die de afzuigkap in brand zette. De 35-jarige bewoonster was eten aan het koken, liep even naar boven en zag even later dat de afzuigkap in brand stond. De brandweer had het vuur snel onder controle. Hoe groot de schade is, is niet bekend.

Venlo bedreiging, mishandeling en discriminatie

VENLO Een 14-jarige jongeman uit Venlo van Marokkaanse afkomst heeft woensdagavond aangifte gedaan van bedreiging en belediging door een onbekende man. Op de Bisschop Schrijnenstraat schold een onbekende man de jongen uit vanwege zijn huidskleur en bedreigde hem met een pak slaag. Een kwartiertje later kwamen de twee elkaar weer tegen en werd de jongen opnieuw uitgescholden en bedreigd. Weer even later kwamen de twee elkaar op de Straelseweg nogmaals tegen waarbij de onbekende man de jongen een schop gaf en zijn fiets in elkaar stampte. Verder bedreigde hij hem dood te zullen schieten. Hierop fietste hij weg. Waarop het slachtoffer bij de politie aangifte deed.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie