Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Den Bosch: Verdachte poging verkrachting aangehouden

Datum nieuwsfeit: 29-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 29-03-2001 Persbericht district Den Bosch

JONGEN MISHANDELD (Drunen)

Woensdagavond is een 12-jarige jongen op de Afrikalaan in Drunen mishandeld door een 14-jarige Drunenaar. Laatstgenoemde is in verband hiermee aangehouden.Het tweetal kreeg onenigheid met elkaar, waarbij het slachtoffer op de grond werd gewerkt. Hij kreeg een paar klappen een raakte gewond aan zijn hoofd. Hij moest zich onder dokterbehandeling laten stellen. De vechtpartij vond plaats temidden van een groep jongeren. Of er nog meer jongeren aan de vechtpartij hebben deelgenomen wordt onderzocht. De verdachte wordt voorgedragen voor alternatieve bestraffing via Buro HALT.

VERDACHTE POGING VERKRACHTING AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Van woensdag op donderdag is een 45-jarige Bosschenaar in zijn woning in de wijk Kruiskamp in s-Hertogenbosch aangehouden voor poging tot verkrachting van een 30-jarige vrouw. Het slachtoffer was bij de man op bezoek. De man wordt ervan verdacht de vrouw onzedelijk te hebben betast en geprobeerd te hebben haar te verkrachten. Het slachtoffer wist de woning uit te vluchten. De politie heeft de man aangehouden en inmiddels inverzekeringgesteld.

WONINGINBRAAK (Drunen)

Woensdagavond is ingebroken in een woning aan de Cederstraat in Drunen. Uit het pand zijn o.a. geld en waardepapieren ontvreemd.

VERKEERSCONTROLE (Haarsteeg)

Woensdagmiddag heeft politieteam Heusden een verkeerscontrole op de Mommersteeg en Tuinbouwweg in Haarsteeg gehouden. Twee automobilisten werden bekeurd voor het niet dragen van de autogordel, in acht gevallen werd te snel gereden.

AUTODIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag is op de Leliestraat in s-Hertogenbosch een donkerblauwe Audi A4 Avant met het kenteken XX-ZV-37 ontvreemd.

VROUW NA WINKELDIEFSTAL OP DE VLUCHT (s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag is een 26-jarige inwoonster uit Maliskamp bij een drogisterij aan de Dorpsstraat in Rosmalen betrapt op diefstal van make-up artikelen. De vrouw wist uit de winkel te ontsnappen en werd na korte tijd bij een nabijgelegen snackbar aangehouden. Proces-verbaal is opgemaakt.

MAN GEBRUIKT VALS IDENTITEITSBEWIJS VOOR SOFINUMMER (s-Hertogenbosch)

Donderdagmorgen is een 22-jarige Roemeen bij het belastingkantoor aan de Kooikersweg in s-Hertogenbosch aangehouden toen hij probeerde met een vals identiteitsbewijs een sofi-nummer te krijgen. De belastingdienst waarschuwde de politie die de man aanhield. Hij gebruikte een Portugese identiteitskaart, terwijl hij zelf uit Roemenie afkomstig was. De verdachte is ingesloten.

DIEFSTAL VEULEN (s-Hertogenbosch)

Van woensdag op donderdag is vanuit een weiland aan het Gementpad in s-Hertogenbosch een veulen van ongeveer één week oud gestolen. De kleur van het veulen is bruin.

HORECAMEDEWERKERS BETRAPPEN TASJESDIEVEN (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond zijn een 27-jarige en 31-jarige Algerijn zonder vaste woon of verblijfplaats bij een horecagelegenheid aan de Parade in s-Hertogenbosch op heterdaad betrapt op diefstal van een tas. Medewerkers van de zaak hielden het tweetal in bedwang en droegen hen over aan de politie. Medewerkers van het café zagen dat de twee mannen zich verdacht gedroegen en hielden hen extra in de gaten. Op een gegeven moment zagen zij dat de verdachten de tas van een 46-jarige Maliskampse wegpakten. Zij grepen direct in en hielden de twee mannen in bedwang tot de politie kwam. Tijdens het transport naar het bureau gedroegen de verdachten zich zeer lastig. Op het bureau kon een agent ternauwernood voorkomen dat hij een kopstoot van één van de verdachten kreeg. In de fouillering van de verdachten zijn goederen aangetroffen die eerder die avond uit een horecagelegenheid aan de Korte Putstraat waren ontvreemd.

VERDACHTEN DIEFSTAL VANAF BOUWTERREIN OP HETERDAAD AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Van woensdag op donderdag zijn drie inwoners uit s-Hertogenbosch (21, 21 en 18 jaar oud) op het Wielsem in hun woonplaats op heterdaad aangehouden voor diefstal vanaf een bouwterrein aan de Steve Bikostraat. De politie kreeg een melding van diefstal vanaf het bouwterrein en stelde een onderzoek in. Het drietal bleek kort daarvoor een aantal pallets vanaf een bouwterrein aan de Steve Bikostraat te hebben gestolen. De gestolen goederen zijn in een vrachtwagen geladen, waarna het verdachten er vandoor zijn gegaan.. Surveillerende agenten hielden het drietal korte tijd later op het Wielsem met de gestolen waar aan. Zij zijn ingesloten en inverzekeringgesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie