Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Arthur Andersen verandert naam in Andersen

Datum nieuwsfeit: 29-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Arthur Andersen
Zoek soortgelijke berichten
Arthur Andersen

Voor onmiddellijke publicatie

Chicago
19 maart 2001

Arthur Andersen wordt Andersen

Arthur Andersen, de wereldwijde toonaangevende multidisciplinaire dienstverlener, heeft bekendgemaakt zich in het vervolg Andersen (www.Andersen.com) te noemen. De firma gebruikt haar alom bekende en gerespecteerde achternaam voortaan als internationale merknaam. De overgang naar het merk Andersen is al in gang gezet.

"Andersen is de meest bekende en erkende naam op het gebied van professional services. Dit is een waardevol feit en het gevolg van een traditie van professionalisme, integriteit, kwaliteit, service en vertrouwen. Het wereldmerk Andersen sluit beter aan bij onze strategische doelstelling om voortdurend onze capaciteiten uit te breiden en uit te diepen. We willen graag bekendstaan om onze totale toewijding aan klantenservice en ons unieke vermogen om geavanceerde geïntegreerde oplossingen te leveren", aldus managing partner Joseph F. Berardino, de CEO van Andersen.

"Onze naam is enorm sterk, doordat hij staat voor beproefde waarden, een unieke aanpak waarbij we wereldwijd als één firma optreden en vanwege als superieur erkende prestaties. Andersen staat voor eenheid, kwaliteit, objectiviteit en het vooropstellen van het belang van de cliënt. We zijn van plan de kracht van de naam Andersen in de hele wereld ten volle te benutten als een onderscheidende factor", vervolgde Berardino.

Andersen zal het gebruik van de naam Arthur Andersen in de komende maanden afbouwen. De firma zal, zowel intern als extern, aanzienlijke investeringen doen ter ondersteuning van haar strategische doelstellingen om haar capaciteiten uit te breiden en het merk Andersen te ontwikkelen.

Andersen is opgericht in 1913 als een adviesbureau op het gebied van accountancy en bedrijfsadvies. Vandaag de dag heeft de firma een breed aanbod van professionele diensten op het gebied van consultancy, verzekeringen, belasting, bedrijfsfinanciering en, in sommige landen, juridische zaken. Andersen, met meer dan 77.000 professionals in dienst in 84 landen, wordt gerekend tot de beste organisaties om voor te werken, volgens diverse belangrijke tijdschriften, waaronder Fortune. Bovendien staat Andersen altijd aan de top bij onafhankelijke onderzoeken naar klanttevredenheid. Andersen maakt al sinds 1913 een ononderbroken groei door. In 2000 werd een totale omzet behaald van $ 8,4 miljard.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Andersen: Piet Maaskant, Country Managing Partner, telefoon: 010- 880 1529
Meer informatie is ook te verkrijgen op www.andersen.com.

Contactpersoon: Christine Yee +1 312 931 1121 (christine.yee@us.arthurandersen.com)

Julie Hallinan +1 312 931 8569 (julie.k.hallinan@us.arthurandersen.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie