Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebercihten Amsterdam Amstelland

Datum nieuwsfeit: 29-03-2001
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Verkeerscontroles
29-3-2001. Gisterochtend werd een anderhalf uur durende gordelcontrole gehouden op de Eerste Constantijn Huygensstraat. Er liepen 42 automobilisten tegen de lamp. Ze zaten niet in de gordel en kunnen een boete van negentig gulden tegemoet zien. Op de Oranjebaan in Amstelveen werd tijdens de ochtendspits een bromfietscontrole gehouden. Twintig bromfietsen werden aan een controle onderworpen. Er werden 11 bekeuringen uitgeschreven. Onder andere voor zogenaamde opgevoerde brommers (5 keer), niet in het bezit zijn van het bromfietscertificaat (2 keer), het ontbreken van het gele plaatje en het ontbreken van het juiste verzekeringsplaatje. In de gemeente Uithoorn zijn gistermiddag ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie