Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belgacom lanceert portaalsite voor jonge gezinnen

Datum nieuwsfeit: 29-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Belgacom
Zoek soortgelijke berichten
Belgacom

29 maart 2001

Belgacom.net en Kid City lanceren de eerste portaalsite voor jonge gezinnen in België

Belgacom.net, de gratis Internettoegang van Belgacom, lanceert een nieuwe versie in samenwerking met Eduline, de oprichter van Kid City. (kidcity.belgacom.net)

Kid City, de meest bezochte site onder jonge Belgische surfertjes De leeftijdscategorie van kinderen van 6 tot 12 jaar kent momenteel een sterke groei (in 2000 bedroeg deze meer dan 200%) en zou vandaag ongeveer 150.000 jonge Internetgebruikers tellen. Kid City, de ludieke, educatieve en beveiligde internetsite voor kinderen van 6 tot 12, telt vandaag bijna twee derde van die surfertjes: sinds de opening van de site in november 2000 hebben meer dan 90.000 kinderen zich al ingeschreven. Het gemiddelde aantal pageviews per dag bedraagt 155.000.

Gratis Internettoegang voor het hele gezin
Dankzij de samenwerking tussen Belgacom.Net en Kidcity kunnen kinderen een directe verbinding opzetten met Kid City en kunnen ze profiteren van verschillende exclusieve voordelen (inwonerskaart, screensavers, ikoontjes, spelletjes, demonstraties ...).
Belgacom.Net en Kidcity willen jonge Internetgebruikers en hun ouders met deze Internettoegang een aangepaste oplossing aanbieden. De distributie van de installatie CD-ROMs gebeurt via het tijdschrift Zonnestraal (Uitgeverij Averbode) en via de Teleboetieks van Belgacom.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie