Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internationale orders voor Ballast Nedam

Datum nieuwsfeit: 29-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ballast Nedam
Zoek soortgelijke berichten
Ballast Nedam

Internationale orders Ballast Nedam voor electriciteitscentrales

Ballast Nedam International heeft recentelijk opdrachten verworven voor de bouw van elektriciteitscentrales in Mexico, Maleisië en op Curaçao. Met de opdrachten is een bedrag van 150 miljoen gulden (Euro 68 miljoen) gemoeid. In Tuxpan in Mexico verzorgt Ballast Nedam - in een joint venture - het ontwerp, de levering en de uitvoering van het koelwatersysteem voor een centrale. De opdrachtgever is Mitsubishi Heavy Industries Ltd.

Een tweede opdracht voor een elektriciteitscentrale is afkomstig van Siemens. In dit geval gaat het om het ontwerp en de bouw van het waterbouwkundige gedeelte voor de Teluk Gong centrale in Maleisië.

Een derde centrale wordt gebouwd op Curaçao, eveneens voor Mitsubishi Heavy Industries Ltd.

Ballast Nedam geeft hiermee invulling aan haar beleid om zich internationaal te specialiseren in een aantal activiteiten voor grote opdrachtgevers met wie al een langjarige relatie bestaat. Voor zowel Siemens als Mitsubishi zijn ook in andere landen al succesvolle opdrachten voor centrales uitgevoerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie