Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Delft cluster organiseert 'Delft Cluster Bazaar' in TU

Datum nieuwsfeit: 29-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Waterloopkundig Laboratorium

_________________ Go!

Up One Level

Delft Cluster Bazaar 29 maart 2001

Hoe te komen tot een duurzame en hoogwaardige inrichting van een land dat de meeste inwoners per vierkante kilometer herbergt? Hoe maken we optimaal gebruik van de schaarse grond in een drassige delta? Wat doen we met te veel of juist te weinig water? En hoe gaan we om met de mobiliteit?

Voor de oplossing van deze problematiek zijn veel soorten kennis nodig, ook op het gebied van de grond-, weg- en waterbouw. Delft Cluster ontwikkelt die kennis vanuit een integrale benadering en werkt aan oplossingen die kunnen bijdragen aan een leefbare en duurzame inrichting van Nederland. Samen met andere partners wil Delft Cluster een inspirerende bron van kennis zijn voor de grond-, weg- en waterbouwsector.

Op donderdag 29 maart organiseert Delft Cluster in de Aula van de TU Delft Een 'Delft Cluster Bazaar'. Graag nodigen wij u hiervoor uit om met ons van gedachten te wisselen over de kansen, uitdagingen en risico's die er liggen op het gebied van grote toekomstige infrastructurele projecten.

Het dagprogramma zal bestaan uit een plenair gedeelte, waarin de toekomstige inrichting van Nederland centraal zal staan, en vier 'kleurige' workshops met de thema's: grond en constructie, kust en rivier, bodem en water, modellen en systemen. Tijdens de workshops zullen concrete (toekomstige) projecten centraal staan.

Tussen alle bedrijven door kunt u een bezoek brengen aan de Delft Cluster Bazaar, waar u de kennis die voor u van belang is, bij elkaar kunt 'shoppen'. Omdat een mens van kennis alleen niet kan leven, zorgen we ook voor een lunch en drinken we na afloop graag een drankje met u.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sabine van der Lugt.

Top of This Page

Copyright © 2001 WL | Delft Hydraulics.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie