Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Deelnemers gezocht conferentie over Jeugdmonitor te Ede

Datum nieuwsfeit: 29-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Praat mee over het jeugdbeleid

De gemeente Ede zoekt jongeren die donderdagavond 29 maart willen meedoen aan een conferentie over de Jeugdmonitor. Het wordt een leuke en informatieve avond, waarbij ook gepraat wordt over onderwerpen die voor de jeugd van belang zijn. Een presentatieduo zorgt er met ludieke optredens voor dat er ook gelachen kan worden.

De conferentie begint om 17.30 uur met een maaltijd voor alle deelnemers. Daarna is er een quiz over de uitkomsten van de Jeugdmonitor, een groot onderzoek onder de Edese jeugd van 12 tot 25 jaar.

Daarna wordt in discussiegroepen gepraat over de volgende onderwerpen:


* Naschoolse activiteiten;

* Cultuurbereik;

* Psychosociale gezondheid en probleemgedrag;
* Alcohol en drugs;

* Seksualiteit en voorbehoedsmiddelen;

* Veiligheid op school;

* Veiligheid op straat.

De avond wordt om 21.00 uur afgesloten in de raadszaal, waar afspraken zullen worden gemaakt over nieuw jeugdbeleid.

Voor de bijeenkomst zijn ook raadsleden en instellingen uitgenodigd. Natuurlijk vindt de gemeente het belangrijk dat er ook veel jongeren meepraten over het jeugdbeleid. Edese jongeren tussen de 12 en 25 jaar zijn daarom van harte uitgenodigd voor de conferentie.

Je kunt voor deze bijeenkomst aanmelden via e-mail adres (heni@ede.nl) Vermeld naam, adres, telefoonnummer en leeftijd in je mail. Het is ook mogelijk om je telefonisch aan te melden bij Frits Dimmendaal, tel. (0318) 68 08 74.Ede, 21 maart 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie