Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wet Geluidhinder gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 29-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Wet Geluidhinder

Het college van Burgemeester en Wethouders is voornemens een verzoek in te dienen bij het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland. Het gaat om het vaststellen van hogere grenswaarden op grond van artikel 83 van de Wet Geluidhinder.

Dit verzoek wordt ingediend ten behoeve van het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied 'omgeving Veendersteeg 4 en 4a' te Bennekom. Het verzoek heeft betrekking op de toekomstige geluidsbelasting van twee woningen die aan de Veendersteeg gebouwd zullen worden.

Van 29 maart 2001 t/m 25 april 2001 ligt het ontwerp-verzoek met de bijbehorende

bijlagen ter inzage bij de bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor

'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur.

Belanghebbenden worden van 29 maart 2001 t/m 25 april 2001 in de gelegenheid gesteld om op het plan te reageren:

Een schriftelijke inspraakreactie (onder vermelding van hetgeen waarop de reactie betrekking heeft) kan worden gezonden aan het college van burgemeester en wethouders van Ede, Postbus 9024, 6710 HM EDE.

Een mondelinge reactie op het ontwerp-verzoek kunt u tijdens genoemde termijn kenbaar maken bij de heer A. Frijlingh van hoofdafdeling Ontwikkeling van de sector ROB,

tel. (0318) 68 03 29.

Van de schriftelijke en mondelinge reacties wordt een verslag gemaakt.Ede, 28 maart 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie