Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koopwaar op Albert Cuypmarkt gecontroleerd op valse merken

Datum nieuwsfeit: 29-03-2001
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Controles Albert Cuyp
29-3-2001. Gistermiddag hebben politie, dienst Stadstoezicht, stichting Namaakbestrijding en Buma Stemra de Albert Cuypmarkt aan een controle onderworpen. De koopwaar werd gecontroleerd op valse merken en namaakartikelen. Daarnaast werd gecontroleerd op fietsen in het voetgangersgebied. Het resultaat van de controle waren 64 bonnen voor fietsers. Vier marktkooplui hebben in totaal 105 artikelen met valse merklabels overgedragen aan de stichting Namaakbestrijding.

De dienst Stadstoezicht stond op de kop van de markt en gaf fietsers aan af te stappen omdat ze het voetgangersgebied van de markt op reden. 64 fietsers sloegen deze waarschuwing in de wind ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie