Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Drenthe: auto gestolen in Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 29-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van donderdagmiddag
17:20 donderdag 29 maart 2001

Roel Hallink, tel.: 06-51528156
Het perspiket en de voorlichting is met ingang van heden overgenomen door Bert Visser.


* Diefstal auto

HOOGEVEEN Ontdekte een 65-jarige inwoner van Hoogeveen, vanmorgen, dat zijn auto gestolen was. Hij had zijn auto, een VW Passat gisteren geparkeerd op een parkeerplaats aan de Curiestraat. Toen hij vanmorgen weg wilde, bleek de auto weg te zijn.


* Diefstal aanhangwagens

NIEUW DORDRECHT Ontdekte de eigenaar van een aanhangwagen vanmorgen dat deze gestolen was. De aanhanger, een zogenaamde hondenwagen stond geparkeerd op het erf voor hun woning aan de Sportweg. Het betreft een gesloten aanhanger van een jaar oud en heeft een waarde van ruim f 1500,-- gulden.

EMMEN Aan de Ekselerbrink werd afgelopen nacht ook een aanhanger gestolen. Deze stond geparkeerd op een parkeerplaats naast de woning. De nog vrij nieuwe aanhanger was geladen met takken en was van het merk Wieldraaier. De waarde is ongeveer f 6000,-- gulden.


* Winkeldiefstal

ASSEN Aan het Neptunusplein werd vanmiddag in een winkel een vrouw betrapt op het stelen van 6 doosjes met panty s. De 29-jarige vrouw uit Assen is aangehouden en verhoord. Ze heeft bekend en kreeg een snelrecht proces-verbaal.


* Diefstal uit bouwkeet

BEILEN Werd afgelopen nacht een bouwkeet aan de Ossebroeken opengebroken. Uit de keet is een professionele decoupeerzaag gestolen. Het bouwbedrijf uit Beilen wist zo niet wat de waarde was.

Politie vordert rijbewijzen. Klik op Sneu Geld


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie