Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Limburg-Noord, Venlo: bedrijfsinbraak

Datum nieuwsfeit: 29-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 29-03-2001 Mediaberichten 29 maart (laatste berichten)

Linne bedrijfsinbraak

LINNE Bij een bedrijf aan de Veestraat is in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken. Daarbij is een container opengebroken waaruit van een bedrijf in Lommel (België) lasapparatuur en gereedschap is gestolen. Met een gezamenlijke waarde van zon twintigduizend gulden.

Venlo 10 arrestaties in aanpak drugshandel

VENLO De politie heeft de afgelopen week totaal 10 personen gearresteerd tijdens de integrale projectmatige aanpak van de drugshandel en overlast in Venlo. Totaal werden ruim 0,5 kilo softdrugs en circa 14 gram cocaïne in beslag genomen. In het kader van snelrecht werden door het Openbaar Ministerie geldboetes uitgedeeld met een totale hoogte van ruim 1300 gulden. Tevens is een verdachte een verblijfsontzegging voor 14 dagen opgelegd en zijn twee verdachten aangehouden omdat ze het centrumverbod overtraden. Nagenoeg alle zaken kwamen in aanmerking voor afhandeling door middel van snelrecht.

Baarlo snelheidscontrole Samen minder

BAARLO In het kader van het project Samen minder heeft de politie donderdag een snelheidscontrole gehouden op de Napoleonsbaar Zuid, de Napoleonsbaan Noord en de Rijksweg N273 in Kessel. Daarbij zijn van de 1850 voorbijgangers er 100 bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid was 82 km/u.

Weert met auto tegen boom

WEERT Een 56-jarige man uit Kelpen is donderdagmorgen met zijn auto op de Roermondseweg zonder aanleiding tegen een boom gereden en daarbij slechts licht gewond geraakt. Getuigen zagen de man al eerder slingerend rijden en op een zeker moment langzaam maar zeker naar de linkerrijbaan sturen en vervolgens pardoes tegen een links van de weg staande boom rijden. Het slachtoffer is door de brandweer uit de zwaar beschadigde auto gehaald en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek hij slechts wat kneuzingen en en schaafwonden te hebben.

Thorn verkeersgewonde

THORN Bij een botsing tussen twee personenautos is donderdagmorgen een 41-jarige man uit Kelpen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Kruisweg en het Lindepad. Daar verleende een 39-jarige man uit Thorn de ander geen voorrang. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en daar opgenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie