Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Enterasys Networks benoemt nieuwe Chief Operating Officer

Datum nieuwsfeit: 29-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Enterasys Networks benoemt nieuwe Chief Operating Officer

Woerden, 29 maart 2001 - Enterasys Networks, onderdeel van Cabletron Systems, maakt bekend dat Jerry Shanahan vandaag start in zijn nieuwe functie als Chief Operating Officer. In deze functie is Shanahan wereldwijd verantwoordelijk voor sales, supply chain en customer service operations van Enterasys.

Henry Fiallo, President van Enterasys Networks: "Jerry brengt een ruime operationale ervaring met zich mee. Hij zal een sleutelrol vervullen bij de maximalisatie van de effectiviteit en efficiëntie van Enterasys. Aangezien Enterasys wereldwijd groeit, is ook zijn internationale ervaring in leidinggevende functies van grote toegevoegde waarde. De focus en slagvaardigheid die Enterasys succesvol maakten zal Jerry voortzetten."

Shanahan was tot voor kort Executive Vice-President Worldwide Operations bij Enterasys. Voordat hij in dienst trad bij Enterasys, was hij Vice-President International Operations bij Cabletron Systems en vervulde hij diverse managementfuncties op het gebied van engineering en productie bij Intel Corporation en Digital Equipment Corporation.

Jerry Shanahan heeft een eredoctoraat in Electrical Engineering aan University College, Cork (Ierland) en een Masters Degree in Business aan University of Limerick, Ierland.

Enterasys Networks
Enterasys Networks is een nieuw type onderneming dat een eenduidige marktfocus combineert met een krachtige technologische achtergrond voor de levering van communicatie-infrastructuren aan grote ondernemingen. De netwerkhardware en -software van Enterasys bieden vernieuwende beveiliging, beschikbaarheid en mobiele oplossingen die voorzien in de behoeften van Global 2000-ondernemingen. Deze oplossingen worden gecombineerd met hoogwaardige diensten en ondersteuning. Enterasys is gevestigd in Woerden en heeft haar hoofdkantoor in Rochester, New Hampshire (VS). Het bedrijf wordt ondersteund door Silver Lake Partners en Cabletron Systems (NYSE:CS). Enterasys werd door CIO Magazine betiteld als 'Company to Watch in 2001'. Voor meer informatie: www.enterasys.com

Een digitale foto van Jerry Shanahan kan opgehaald worden op: www.enterasys.com/graphics.

Voor meer persinformatie:

Enterasys Networks
Steven Jacobs
Telefoon: 0348 - 486 777
E-mail: (steven.jacobs@enterasys.com)

Lammers van Toorenburg
Julia Vonno
Telefoon 030 - 656 50 70
E-mail: (julia@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie